Ana sayfa » Siyaset » “KILIÇDAROĞLU’NUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM…”

“KILIÇDAROĞLU’NUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Eski AKP Gençlik Kolları yöneticisi Cengiz Sunar, tv5’te gazeteciler Çağlar Cilara ve Mustafa Deniz’in konuğu oldu.

Cengiz Sunar’ın CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında ifadeleri dikkat çekti.

Cengiz Sunar, “Uzun yıllardır sabırla buna devam ediyor. Öyle bir yapı ki CHP; talimat verdiğin zaman kolay kolay sonucunu alabileceğin bir yer değil. İnsanları ısındıra ısındıra, inandıra inandıra partiyi büyütüyor ve genişletiyor. Türkiye’de iktidar CHP’ye oy vermeyen yüzde 75’in içinden seçilir. Kemal Kılıçdaroğlu bunu görmüş ve ‘ben oy vermem’ diyen yüzde 75’i yüzde 40’a düşürdüğünü düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“BUNA İNANDIĞI İÇİN YAPIYOR…”

Eski AKP’li Cengiz Sunar değerlendirmesini, “Asla CHP’ye oy vermem diyen kesimin kalbini yumuşattığını onlarla diyalog kurduğunu düşünüyorum. Farklı kültürlerden gelen isimlerle partisini merkeze çekti. Bu bence çok kıymetli bir şey. Kısa vadeli bir taktik olarak değil de bunu sindirmiş bir siyasetçi gördüm ben karşımda. Buna inandığı için yapıyor” sözleriyle sürdürdü.

“KILIÇDAROĞLU’NUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM…”

Sunar CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili soruyu, “Kılıçdaroğlu’nun başka hikayesi var artık. CHP’yi dönüştürdü, CHP’yi muhafazakarlarla, dindarlarla, Kürtlerle iletişim kurar hale getirdi. Bunun sonucu olarak büyükşehir belediye başkanlıklarını kazandı. İttifak birbirinin ayağına basmadan, kaza yapmadan seçim sürecini bitirirse kazanabileceğini düşünüyorum ben” diyerek yanıtladı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com