Ana sayfa » Yerel » CLASS AMBAR, EN GÖZDE VE İDDİALI ÜRÜNLERLE ALİAĞA’LILARI YENİ YERİNE DAVET EDİYOR…

CLASS AMBAR, EN GÖZDE VE İDDİALI ÜRÜNLERLE ALİAĞA’LILARI YENİ YERİNE DAVET EDİYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’nın en sevilen esnaflarından CLASS-AMBAR’ın sahipleri Berna ve Kamil Yıldırım çifti kentsel dönüşüm nedeniyle adres değişikliği yaptılar..

CLASS-AMBAR Kültür Mahallesi Hükümet Caddesi No:49/A’daki yeni adresinde Aliağa’lılara hizmet vermeye devam ediyor. Berna Yıldırım yeni mağaza ile ilgili şunları söyledi:

“Bilindiği gibi eski mağazamızın bulunduğu bine kentsel dönüşüme girdiği için yakın bir zamanda yıkılacak. Kamil beyle ben eski yerimizi aratmayacak bir yer olarak düşündüğümüz burasını seçtik ve ne kadar doğru bir karar verdiğimiz çok kısa bir sürede anladık.

Yeni insanlarla, yeni müşterilerle tanıştık, yeni mağazamız da eskisi gibi dolup-taşmaya başladı. Bu da bize, her şerde vardır bir hayır deyimini hatırlattı ve doğru bir iş yaptığımız kanısını oluşturdu bizde.

Aliağa’lı müşterilerimize vermek istediğimiz mesaj şudur, yeni ürünlerimizi, yeni kreasyonlarımızı mutlaka görmeliler. Onlar için eskiden olduğu gibi en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlardan sunmaya devam edeceğiz.

Bayan ve erkek giyiminde en iddialı ve en gözde ürünlerle müşterilerimizi CLAS-AMBAR’ın yeri yerine bekliyoruz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com