Ana sayfa » Güncel » Erdinç Şahin-ZAMLARI YİYE-YİYE ZAM MANYAĞI OLDUK, HER GÜN FAKİRLEŞTİK, UGANDA’LIDAN BETER OLDUK!..

Erdinç Şahin-ZAMLARI YİYE-YİYE ZAM MANYAĞI OLDUK, HER GÜN FAKİRLEŞTİK, UGANDA’LIDAN BETER OLDUK!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

5 bilemedin 6 ay önce “1 ADET” fatura koçanını 100 liraya yaptırmıştım Bugün aynı koçana şekil-a’da görüldüğü gibi 236 lira verdim, fark %100’den fazla, yüzde 136.

Ne oldu bu ülke de, savaş mı çıktı, yıkıcı bir deprem mi oldu, başka bir doğal afet temsilmisal Tsunami mi oldu, göktaşı mı düştü?, ya Allah aşkına söyleyin ne oldu?.

Ülkeyi yöneten ya da yönettiğini sananlar ZULME alıştı, ZULME, olan tastamam bu!.

Bu nedir ya, bu kadar zam, bu kadar zulüm yetmezmiş gibi birde Allahın cezası fırsatçılar var, adam depoya 15 liradan koyduğu mala 5-6 kez zam yaparak 40-50 liraya satmakta hiç bir beis görmüyor.

Ulan Allahsız, kitapsız!, lafı geldi mi müslümanlığı kimseye bırakmazsınız, var mı İslamın muazzez kitabı Kuran-ı Kerim’de böyle bir şey?.
Dünyanın en alçakça fiillerinden biridir fırsatçılık, bunlara güvenip savaşa gitsen adamı arkadan vururlar!.

Bunu bütün millet için söylemiyorum, hedefim apaçık bellidir, fırsatçılıkla adad olup çatır-çatır kul hakkı yiyen, resmen hırsızlık yapan bir kısım millet, onur ve şerefini, haysiyetini yitirmiştir. Bu kadar alçaklaşmanın başka bir açıklaması yoktur zira.

Yapınız, ediniz, çalınız, çırpınız.. Bu dünya da işiniz Alamanya’dan iyi!, lakin mahkeme-i kübra’da uzuvların dile geleceği anı sakın unutmayın.

İşte kesin hesap orada kesilecek, ve yapılanların faturası bitamam ödenecektir. Ben alçaklık ve şerefsizlikte sınır tanımadım, fırsatçılığın şahikalarını yarattım diyeceksiniz, demek zorunda kalacaksınız orada.

Zira hepimizin kişisel SEKAR’ları yani ekranları açılacak ve a’dan-z’ye tüm icraatlarımız ortaya dökülecek, bunu ben söylemiyorum, kitabı mübin Kuran-ı Kerim söylüyor, açın okuyun.

Yazıklar olsun, ülkeyi bu hale getirenlere, yazıklar olsun onlara suç ortaklığı yapanlara, çanak tutanlara..

Kulun adaletinden korkmuyorsunuz, bu belli, zira korksanız bu kadar alçaklaşmazdınız. O halde Yüce Allahın adaletini bekleyiniz, o şaşmaz adalet er ya da geç tecelli edecektir, ister inanın, ister inanmayın.

Bu arada Metropoll Araştırma Şirketinin sahibi Özer Sencar yaptıkları bir anketin sonucunu bugün açıkladı. Araştırmacılar, AK Parti fakirlerin mi yoksa zenginlerin mi partisidir diye sormuşlar deneklere, %yüzde 55’lik kısım, zenginlerin ve ayrıcalıklı kesimlerin partisidir yanıtını vermiş, haberi bugün yayınladık.

İşin ilginç yanı AKP’nin zengin ve ayrıcalıklı kesimlerin partisi olduğunu sadece yoksullar yani bu partinin adeta oy deposu olan vatandaşlar bilmiyor, neden bilmiyorlar işte onu da ben bilmiyorum, bir gün inşallah öğreniriz bunu.

DİPNOT; Bu gece benzin ve motorine şu kallavi zamlardan biri daha geliyor, hadi yine iyisiniz, siz şüphesiz işinizi bilirsiniz!.

  1. DİPNOT; Bu yazıyı dün yazmıştım, o zamlar geldi, bu gece motorine 1 lira 93 kuruşluk bir zam daha geliyor, ve litre fiyatı 28 liraya dayanıyor. Suyundan da koy demekten başka elimden bir şey gelmiyor, zira toplumlar :”LAYIK OLDUKLARI ŞEKİLDE YÖNETİLİRLER”…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com