Ana sayfa » Siyaset » BAŞKAN GÜLTEKİN: “ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ…”

BAŞKAN GÜLTEKİN: “ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Başkanlığı, ilçe binasında; partiye yeni katılan 60 üyeye rozet takma töreni gerçekleştirdi. Partiye yeni katılan üyelerin içerisinde; geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Bayraklı Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hasan Karabağ’ın oğulları; Fikret Karabağ ile İzzet Karabağ da yer aldı.

Büyük çoğunluğu gençlerden oluşan yeni partililere rozetlerini takan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, katılımların artacağını belirtirken gençliğin toplum ve siyasetteki önemini vurguladı, iktidar mesajları verdi. Karabağ kardeşler ise babalarının hatırasını sürdürmenin onurunu yaşadıklarını ifade etti.

‘CHP İKTİDARA GELİYOR..’

Yeni üyelere seslenen CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, “Türkiye’nin geldiği durum ortada…. Ciddi bir tehlike ile karşı karşıyayız. Nedir bu tehlike? Karşımızda sadece 20 yıllık bir iktidar yok, Cumhuriyet kurulduğundan beri içindeki kini, nefreti kartopu gibi büyüten bir güruh ile karşı karşıyayız. Bunların siyasi bir altyapısı yok, ideolojileri de yok. Gelirken, yoksulluğu bitireceklerini söylediler, insanlarımız bugün hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Yolsuzluğu bitireceklerini söylediler, Cumhuriyet tarihinin en büyük vurgununu yaptılar. Yasakları kaldıracaklarını söylediler, vatandaşlarımız bugün bırakın sözlü beyanda bulunmayı bazı zamanlarda insanlar aklından bile geçirmeye tereddüt eder hala geldi. Ama her yolun bir sonu olduğu gibi Cumhuriyet’in de kendi kimliğine ve özüne döneceği gün çok yakındır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde 6 farklı siyasi görüş bir araya geldi. Tek gayeleri memleket kaygısı…

Hiçbir kişisel çıkar olmadan bir masanın etrafında bir araya geldiler. Tek gayeleri var; Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yurttaşlarımızın sosyal refah düzeyine ulaşması… Bugün burada göstermiş olduğumuz tablo sadece iktidarın habercisi değil, gençliğin artık geleceğine kendinin karar vereceğinin göstergesi…

Kongremizde; rotamız Mustafa Kemal Atatürk, yolumuz sosyal demokrasi demiştik. Atatürk’ün, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diye bir sözü vardır. İşte bugün, o sözün gerçek anlamını yerine getirdiğimizin de bir göstergesi… Bu iyiler ile kötülerin kavgasıdır. Bizim de safımız bellidir. CHP İktidara geliyor ve Genel Başkanımız da Cumhurbaşkanı olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

‘BÜYÜK BİR AİLEYİZ…’

Gültekin ayrıca partiye katılarak babalarının mirasını devralan İzzet Karabağ ve Fikret Karabağ kardeşlere de teşekkür etti. Gültekin, “Bugün burada olmamızın aslında çok daha anlamlı bir hikayesi var. Meclis Üyemiz rahmetli Hasan ağabeyimizin evlatları buradalar…. Bizim için kıymetlidir. Onlar bize emanet… Babalarının hatırasına sahip çıkmak istediklerini söylediler. Hem onore olduk hem mutlu olduk. Teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz, daha da büyüyeceğiz. Çığ gibi büyüyeceğiz ve Bayraklı’nın her sokağına CHP’nin imzasını atacağız” ifadelerini kullandı.

‘ONUR VE GURUR KAYNAĞIMIZ…’

Rahmetli Meclis Üyesi Hasan Karabağ’ın oğlu Fikret Karabağ da partiye katıldığı için onur duyduğunu belirterek, “Bizim için çok anlamlı bir gün, çok mutluyuz. Babamın bize bıraktığı manevi bir değer var, bunu sürdürmek bizim görevimiz… Bu bizim onur ve gurur kaynağımız… Bize bu fırsatı sunduğunuz için çok teşekkür ederiz” dedi…

İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com