Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA EMEKLİ-SEN ŞUBE YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ…

ALİAĞA EMEKLİ-SEN ŞUBE YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Disk’e bağlı Aliağa Emekli-Sen 2. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede divan başkanlığına oy birliğiyle Emekli-Sen İzmir Şubeleri Başkanı Hüseyin Özkaynak getirildi.

Kongreye Aliağa ve İzmir’den katılan siyasi parti ve STK temsilcileri ile Emekli-Sen üyeleri salonu tıka-basa doldurdu. Sendikanın çınarları Salih Karadayı, Rafet Turan ve Musa Çam’a başkan Yeşiltepe tarafından plaket verildi.

blank

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Kültür Merkezinde yapılan kongrede, Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için yapılan bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu. CHP İzmir eski Milletvekili Musa Çam ve CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhanın konuşmasından sonra Başkan Sabahattin Yeşiltepe konuşmasını yaptı.

Yeşiltepe başkanı olduğu şubenin bugüne değin verdiği hizmetlerden örnekler vererek, Aliağa’da yaşayan emekli kesimin EmekliSen’in çatısı altında birleşmesi gerektiği ifadesinde bulundu.

Tek liste ile gidilen seçimde 132 üye oy kullandı ve yeni yönetim, Sabahattin Yeşiltepe başkanlığında, Osman Durmaz, Ergin Düzkaya, Ercan Gemici, Şükriye Babür, Sevil Köse ve İsmail Çakar gibi isimlerden oluştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com