Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK: “MALTEPE DE YA VAR OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ, YA DA AZ OLUP DAVA DA YOK OLUP GİDECEĞİZ..”

ÖZÜPAK: “MALTEPE DE YA VAR OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ, YA DA AZ OLUP DAVA DA YOK OLUP GİDECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, İstanbul Maltepe’de yapılacak Büyük Mitingle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

“Muhalefet liderinin katılım yapacağı mitingimizde muhalefete birlik beraberligimizi göstererek haklarımızı sonuna kadar almak için bizim milyonlar olmamızın çok büyük bir önemi oldugunu bilmeliyiz” uyarısında bulunan Özüpak’ın paylaşımı şöyle:

“15 Mayıs’ta Sendika üyesi işçi Eyt li kaderdaşım,

15 Mayıs İstanbul Maltepe mitingi için bağlı olduğunuz sendikalardan otobüsler temin ederek katılım yapmak sizin en doğal hakkınız olduğunu bilin.

Fabrikalardan işçi kardeşlerimizle birleşerek Maltepe’de ya var olduğumuzu göstereceğiz yada az olup davada yok olup gideceğiz.

Haziran ayında meclis kapanacak, kapanmadan önce Mayıs mitingimiz baskı unsuru olacağını unutmayalım.

Muhalefet liderlerinin katılım yapacağı mitingimizde muhalefete birlik beraberliğimizi göstererek haklarımızı sonuna kadar almak için bizim milyonlar olmamızın çok büyük bir önemi olduğunu bilmeliyiz.

Seçim malzemesi yapmak isteyenlere karşı birlik beraberliğimizle milyonlarca Eyt’linin yan yana gelmesiyle bir an önce yasanın çıkması için baskıyı yapmak bizim elimizde

Yeni formüllere hayır diyeceğimiz ve 1999 öncesi haklarımız için Varız biriz ve hep birlikte Maltepe’deyiz demek için 15 Mayıs da buluşacağız..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com