Ana sayfa » Güncel » AVCI VE EYT İZMİR’DEN BAŞKAN KIRKPINAR’A ZİYARET VE BÜYÜK MİTİNGE DAVET..

AVCI VE EYT İZMİR’DEN BAŞKAN KIRKPINAR’A ZİYARET VE BÜYÜK MİTİNGE DAVET..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınara yapılan ziyarete ilişkin bilgi verdi. Avcı 15 Mayıs’ta yapılacak 5 milyon katılım hedefli Miting ile ilgili de görüşlerini paylaştı. Avcı şu ifadeler de bulundu:

“15 Mayıs’ta düzenleyeceğimiz 5 milyon hedefli Varız, Biriz, Birlikteyiz ve Maltepe’deyiz mitingimizle ilgi yurdun her ilinde yoğun bir çalışma içine girdik. 

Bu düşünceyle gündeme dair İzmir temsilcilerimiz Veciha BİÇER ve Veli AYTAR ile birlikte İyi Parti İzmir İl başkanlığını ziyaret ettik. İl başkanı Sayın Hüsmen KIRKPINAR ile yaşanan mağduriyetler ve miting hazırlıklarımız la ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Her zaman olduğu gibi:
“EYT HAKTIR, ÇÖZÜM TEKTİR”  dedik.

1999 öncesi ellerimizden alınan hakların geri verilmesi  sosyal adaletin sağlanması için en önemli şartımızdır. Kimse bize formülle gelmesin ve bununla ilgili yoklama dahi yapmasın.

Bu konuda tavrımız nettir. Ayrıca tüm halkımızı 15 Mayıs’ta Maltepe mitingimize davet ediyorum. Emeğin alınterinin kutsallığına inanan herkes Maltepe’ye gelmeli.  GÜCÜMÜZ HAKLIĞIMIZDIR…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com