Ana sayfa » Güncel » AVCI: “BU DAVAYI TEMSİL ETMEK, SORUMLULUK ALMAK HADDİNİZ DEĞİLDİR, HİÇ BİR AYRIŞMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ..”

AVCI: “BU DAVAYI TEMSİL ETMEK, SORUMLULUK ALMAK HADDİNİZ DEĞİLDİR, HİÇ BİR AYRIŞMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, “boş vaatlere kanmadan, davamızı çözüme kavuşturuncaya kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.” ifadesinde bulundu.

“Her şeyi konuşurum diyenler ne biliyorsanız ne varsa konuşun. Bildiğinden geri düşen Namerttir! Siz Eyt’ lilere sizin olduğunuz bir yerde “maymun” yakıştırması yapanlara tek söz edemezken bu davayı temsil etmek sorumluluk almak haddiniz değildir” diyen Avcı’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

“EYT davası dini, dili, ırkı, mezhebi veya siyasi görüş farklılıklarıyla bu ülkenin mozaiğidir. Kimse bunun üzerinden yola çıkarak ayrıştırma ve birilerinin böl parçala yönet senaryolarına figüran yapma gafletine düşmesin. Milliyetçi, muhafazakâr, sosyal demokrat, sağcı veya solcu ayrıştırmasına girmesin. Düne kadar nasıl geçit vermediysek bugünden sonra da izin vermeyeceğiz.

EYT mağdurlarının davası ortaktır, mücadelemiz gasp edilen haklarımız geri alınıncaya kadar büyüyerek ve kararlılıkla devam edecektir. Kimse farklı yollar açıp fitne fesat içine girmesin nasıl böleriz düşüncesinde olmasın, olanlara hizmet etmesin. Biz kararlıyız; Emeğin hakkın ve çocuklarımızın geleceğinin önüne konulan tüm zorlukları hep beraber omuz omuza aşacağız. Boş vaatlere kanmadan, davamızı çözüme kavuşturuncaya kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.

Her şeyi konuşurum diyenler ne biliyorsanız ne varsa konuşun. Bildiğinden geri düşen Namerttir! Siz eyt’ lilere sizin olduğunuz bir yerde “maymun” yakıştırması yapanlara tek söz edemezken bu davayı temsil etmek sorumluluk almak haddiniz değildir.

Sizin bu boş tehditleriniz sindirme gafletinde olmanız bizi davamızdan geri adım attıramaz.

En güçlü olduğumuz ve ihtiyaç duyulduğumuz bir dönemde, hiçbir siyasi irade veya yan aktörlerin yaptırımları; ya da tek taraflı şartları karşısında, boyun eğmeyecek ve tüm haklarımızı geri alıncaya kadar dimdik duracağız.

EYT HAKTIR!!! Çözümü TEKTİR!!!

Bu kararlılıkla ve bu sözümüzle 08.09.1999 öncesi haklarımız geri verilene kadar mücadeleye devam edeceğiz.

İnanç ve siyasi görüş ayrımı yaparak perde arkasında planlar yapanlara karşı: hakka olan inancımız, emeğin kutsallığına olan saygımızla namusumuz ve şerefimizle yıllardır verilen bu büyük emek ve ekmek kavgasında aynı kararlılıkla emek vermeye devam edeceğiz.

Davamızın çözümsüzlüğü sadece bizim değil geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınları ve onların aydınlık geleceğinin önüne konulan bir engel olduğundan daha çok özveri göstererek, hep birlikte hareket edip, safları sıklaştırarak “Kumpasçılara” ve “Truvacılara” geçit vermeyeceğiz.

Çünkü ..!

EYT NAMUSLU BİR HAK ARAYIŞIDIR!!!

Her zaman söyledik siz anlamak istemediniz.

ÇÖZÜM İSTEDİK ,ÇÖZÜLSÜN İSTEDİK…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com