Ana sayfa » Siyaset » CANBAZ: “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DİYE YOLA ÇIKTILAR, KIRMADIK GÖNÜL BIRAKMADILAR…”

CANBAZ: “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DİYE YOLA ÇIKTILAR, KIRMADIK GÖNÜL BIRAKMADILAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, AKP’li Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve belediye yönetimini eleştirdi. 

‘BU OLUMSUZLUKLAR DA MUHALEFETE İŞLENECEK..’

Canbaz yaptığı açıklamada, “Gönül belediyeciliği diyerek çıktıkları yolda kırıp dökmedikleri gönül kalmadı! Merkezi hükümete yakın olacağız, ‘’Bergama’ya hizmet getireceğiz’’ diye çıktıkları yolda Bergama’lının ata mirası kıymetlerini gözden çıkarmakta sakınca görmediler. Hesapsız yaptıkları icraatlarındaki tüm aksaklıkları muhalefete yükleyip;  iktidardayken bile mağduriyet siyaseti yapmayı ihmal etmediler. 

Şehrin göbeğindeki Çamlıpark ‘ı bitirmeyi çok görüp, kiralanan Vakıf zeytinliğine milyonlar gömmeyi hizmet saydılar.  Verimsiz dedikleri emekçilerin yerine; vatandaşın belediye sosyal hesaplarında yaptığı yorumlara şükür etmeyi (!) tavsiye eden troller yerleştirdiler. Mağdur etmeme sözünü verdikleri stadyum esnafına; elektrik ve suyunu kesme tehditleri savurup, kapısına kepçe ile dayandılar.

Yönetimsizlikleriyle çevrede ortaya çıkan fahiş kira fiyatlarıyla baş edemeyerek, yıllardır o bölgede mesleğini yapan stadyum esnafı çareyi maalesef mesleğini sonlandırmakta, esnaflığı bırakmakta buldu. Belediye Başkanı Koştu, Millet Bahçesi yapma rüyasından bir türlü uyanamadı, tek görevinin Millet Bahçesini yapmak olduğunu düşünerek yoluna kırıp, dökerek, şikayet ederek hala devam ediyor. 

Sonunda kendi vatandaşına yabancı, diyaloğa kapalı AKP Belediyesi’nin koyduğu hukuk kuralları ile yönetilen bir ilçe olduk. Sanki vatandaşa bedava konut kazandırmış gibi övündükleri TOKİ konutları hala bitirilememiştir. Vatandaşlarımız  neredeyse 1 yıldır ha bugün ha yarın diye düşünerek valizleri hazırda taşınmayı beklemektedir.

Bir türlü bitmeyen çevre yolu, ilçedeki trafik sorununun çözümsüzlüğü, Çandarlı limanının faaliyete geçmeden aldığı hasarlar gibi daha birçok olumsuzluğu da unutmuyoruz. Fakat bu olumsuzlukların da yine muhalefete yükleneceğini biliyoruz” ifadelerini kullandı. 

‘EN YAKIN YEREL SEÇİMLERDE…’

“Bugün Bergama’da geçmiş dönemlerde Bergama’ya kazandırılan birçok yatırımı hatırlamaktan kaçınırken, iş merkezi inşaatını bile yapamayıp, müteahhide kat karşılığı verecek durumlara geldik” ifadelerini kullanan Canbaz, “Küresel gıda krizleriyle mücadelede başı çekecek tarım alanlarımızı , yapamadığımız yol ve park düzenlemeleri uğruna tek tek satışa çıkardık. 

Çözüm üretmektense durmadan şikayet eden, yakınlarını kaybetmiş insanlarımızın cenazelerinde bile acının  fotoğrafını çektirmekten geri kalmayan bir başkana ve yönetimine sahibiz.  Yapılacak işlerin müteahhitlerinin Bergama’yı terk ettiği dedikoduları sokaklarda dolaşırken, başkanımız Bergama ‘yı Ankara’ ya tanıtmak için hala Ankara sokaklarında dolaşmaya devam etmektedir. Bugünlere geldiğimize tavsiye edildiği şekilde şükrediyoruz!

Daha ne kadar kötü bir yönetimi bizlere yaşatacaklar merak ediyoruz. Halkımız bu kötü belediye yönetimine asla layık değildir.  Hiçbir şey için geç kalınmış değil! Bergamalı hemşehrilerimiz en yakın yerel seçimlerde yetişmiş Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarıyla bu mirasyedi belediye yönetiminden kurtulacaktır” açıklamasında bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com