Ana sayfa » Spor » LİG MAÇLARI HAFTA SONU BAŞLIYOR, AĞASPOR’UN TEKNİK SORUMLUSU VE ANTRENÖRÜ İLE KONUŞTUK..

LİG MAÇLARI HAFTA SONU BAŞLIYOR, AĞASPOR’UN TEKNİK SORUMLUSU VE ANTRENÖRÜ İLE KONUŞTUK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Önümüzdeki hafta sonu İzmir Çetin Zengin 1. Amatör Küme 1. Grup maçları start alıyor. AĞASPOR A Takımı da bu ligde mücadele edecek. Takımın teknik sorumlusu Murat İçöz ile sezon öncesi konuştuk:

“AĞASPOR olarak başarılı bir U-18 sezonundan sonra devam eden U-16 sezonumuz ile birlikte bu haftasonu Çetin ZENGİN 1nci Amatör Ligi maçlarımız başlıyor. Biz Aliağa’nın gençleri ile bu yola çıktık ve aynı şekilde devam ediyoruz.

Bizim için altyapı çok önemli futbol okulumuzdan yetişen gençlerimizi bu platformlarda görmek bizi mutlu ediyor. İlçemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Antrenörümüz Tolga Var hocamız ile lige hazırlanıyoruz ve biz inanıyoruz ki sezon sonu şampiyon olarak ilçemize bir şampiyonlukta biz yaşatacağız.

Antrenör Tolga Var:

“İki yıl aradan sonra yeniden Ağaspor ile birlikte 1nci Amatör serüvenine başlıyoruz. Altyapımızdan yetişen gençler ile birlikte yani Aliağanın gençlerinin yanına gene Aliağalı abilerini ilave ederek genç dinamik ve iddialı bir takım oluşturduk.

Bu hafta sonu ligimiz başlıyor. İlçemizi 1. Amatör lig’de temsil etmek bize onur verici inşallah Aliağa’nın gençleri ile birlikte daha üst liglerde ilçemizi temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Sevgili hemşehrilerimizin manevi desteği ile bu takım daha güzel yerlere gelecektir..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com