Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA İZSU TEKNİK AMİRLİĞİ BOZKÖY’DE ŞEBEKE YENİLEME ÇALIŞMASI YAPIYOR..

ALİAĞA İZSU TEKNİK AMİRLİĞİ BOZKÖY’DE ŞEBEKE YENİLEME ÇALIŞMASI YAPIYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İzsu Teknik Amirliği yapılan şebeke yenileme çalışmalarına ilişkin bilgilendirme de bulundu. Konuyla ilgili Amirlikten alınan bilgi şöyle:

“Aliağa ilçesi; Bozköy mahallemizde yapımına başlanılan, 10 km. uzunluğundaki şebeke yenileme çalışmalarına yaklaşık bir hafta önce başlanmıştır.

3 ay gibi bir süre zarfında tamamlamayı planladığımız şebeke çalışmamız tamamen eski hattın değişerek vatandaşa İzsu  olarak daha kaliteli bir hizmet sunmak ve sürekli arıza veren eski şebekenin vatandaş üzerinde yarattığı su sıkıntısını gidererek,7/24 abonelerimizin İçme suyundan yararlanması için işletme olarak oluşabilecek mağduriyetleri gidermeyi planlamaktayız.

Aliağa İzsu Teknik Amirliği olarak 7/24 Aliağa’lı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Aliağa’nın kırsal mahallelerine yönelik yatırımlarımız Bozköy ile devam etmektedir. Bu şebeke çalışmasını 3 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefledik. Tecrübeli ekibimizle çalışmalarımız devam etmektedir. Daha önce yapılan çalışmalara ilişkin ayrıntılı bilgilendirme ise en kısa sürede yapılacaktır…”

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com