Ana sayfa » Güncel » ŞAHİN; “NİYE HALKA SORMUYORSUNUZ?, YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ ARAZİ SATIYORSUNUZ!…”

ŞAHİN; “NİYE HALKA SORMUYORSUNUZ?, YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ ARAZİ SATIYORSUNUZ!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Menemen’in CHP’li eski belediye başkanı Tahir Şahin, Seyrek’te bulunan ve mülkiyeti Menemen Belediyesine ait olan çok değerli arazinin satışıyla ilgili, Belediye meclisinin satış kararı almasına yönelik olarak sosyal medya’dan paylaşımda bulundu. 2 milyar lira değerindeki iki bin dönümlük arazinin yangından mal kaçırır gibi yapıldığını söyleyen Şahin şu ifadelerde buulndu;

BASINA VE KAMUOYUNA…

“Menemen Belediyesi’nde 01.10.2021’de yapılan Meclis toplantısında Seyrek bölgesinde bulunan iki katrilyon değerindeki iki bin dönüme yakın arazinin satışı için yapılan oylamada CHP’li, İYİ Partili ve Bağımsız Meclis Üyesi Seval Bozkurt’un hayır oylarına karşın AKp’li, MHP’li ve Bağımsız Meclis üyelerinin(Noyan Özkan, Yiğit Özge, Ali Aydın, Hasan Ünal) evet oylarıyla satış yetkisi alınmıştır.

Meclis gündemine bile ilave gündem olarak gelen bu iki katrilyonluk arazi satılıyor.

Böylesine parasal değeri çok yüksek bir araziyi satmak için muhtarlara, STK’larına, Meslek Odalarına ve en önemlisi halka sormak yani referandum yapmak gerekmektedir. Bütün bunları yaptınız mı ?

Peki siz ne yapıyorsunuz(AKP-MHP-Bağımsız dört Meclis Üyesi)yangından mal kaçırır gibi sanki bu araziler sizin babanızın malıymış gibi mirasyedi olarak kimseye sormadan satıyorsunuz. Niye halka sormuyorsunuz, niye halktan kaçıyorsunuz, sizlerin bu kaçışı insanın aklına başka şeyler getiriyor. Mesela kendinize ne rant sağladınız gibi gibi. Bu uygulama yanlıştır ayıptır günahtır vicdani sorumluluktur. Bu yanlıştan acilen dönülmesi gerekmektedir.

Aynı konu hakkında CHP’li Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız benden sonra gelen Başkana yetki vermişlerdi, bunun hata olduğunu gördüler ve yetkiyi geri aldılar bundan ötürü kendilerini tebrik ediyorum.

Ey AKP’li Belediye Meclis üyelerimiz; Ey MHP’li Belediye Meclis üyelerimiz; Ey dört Bağımsız Meclis üyelerimiz; sizlere buradan tüm kamuoyunun önünde sesleniyorum Menemen sokaklarında kendinizin ve çocuklarınızın başınızın dik gezmesini istiyorsanız gelin bu yanlıştan dönün.

Bu güzel ilçe bizim yönetimimizden sonra büyük yanlışlıklar gördü bu güzel ilçemiz ikinci yanlışlıkları görmesin. Sizlerin de bizlerin de gidecek başka bi yerimiz yok. Başka Menemen yok…

Mevzu Menemense; gerisi Teferruat..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com