Ana sayfa » Yerel » KOÇ’TAN OKTAY’A, GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ..

KOÇ’TAN OKTAY’A, GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa İlçe başkanı Mahmut Koç ile yönetim kurulu üyeleri, Petrol-İş Aliağa Şubesi’ni ziyaret etti.

Şube Başkanı Ahmet Oktay ‘a geçmiş olsun dileklerini sunan Koç, ziyaret sonrası çalışma hayatı ve emekçilerin durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İnsan onuruna yaraşır şekilde çalışmanın bolluk, bereket, huzur ve saadet getireceğini kaydeden SP Aliağa İlçe Başkanı Koç, “Çalışma hayatında barış kardeşlik, işbirliği, karşılıklı hakların korunması ve verimlilik esas olmalıdır. Çalışanın alnının terinin karşılığı, beslenme, barınma, eğitim gibi en temel ihtiyaçlarını karşılayacak ücreti vermekle mümkündür.

Saadet Partisi olarak ter döken her işçinin hakkını alması gerektiğine inanıyoruz. Biz istiyoruz ki sanayide, tarımda, hizmet sektöründe üretime güç veren işçi kardeşlerimizin emekleri karşılıksız kalmasın. Artık hak ettikleri kazanca sahip olabilsinler.” şeklinde konuştu.

Alın terine saygı duymanın işçilerin dertlerine kayıtsız kalmamayı gerektirdiğini belirten Mahmut Koç, “İşçilerimiz geçim mücadelesi verirken bizler de Saadet Partisi olarak açlık ya da yoksulluk sınırının altında bir yaşam olmasın diye mücadele etmeye sonuna kadar devam edeceğiz.

Hepimizin hatırladığı 11 aylık iktidarı süresince işçiye, memura, emekliye Cumhuriyet tarihinin en yüksek zamlarını yapan Saadet Partisi Merhum Genel Başkanı ve 54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı da rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşanabilir bir Türkiye için Saadet Partisi’nin çalışmalarında halkımızın desteklerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Koç ziyarette Oktay’a Saadet Partisi Genel Başkanı Merhum Necmettin Erbakan’ın, “Davam” kitabını hediye etti.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com