Ana sayfa » Yerel » SP ALİAĞA KADIN KOLLARI; “SU GÖNÜLLÜLERİ OLALIM..”

SP ALİAĞA KADIN KOLLARI; “SU GÖNÜLLÜLERİ OLALIM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçtiğimiz aylarda düzenledikleri “Bir Damla Tasarruf” kampanyası ile su kullanımında toplumun daha bilinçli hareket etmesini amaçlayan Saadet Partisi Kadın Kolları, ‘Dünya Su Günü’ nedeni ile basın açıklaması yaparak kuraklık tehlikesine duyarsız kalmadığını bir kez daha gösterdi.

Artan nüfusun su ihtiyacını yeterli ve güvenli şekilde karşılamanın günümüzün en önemli sorunlardan biri olduğunu kaydeden Saadet Partisi Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahriye Dost, yarı kurak iklim kuşağında bulunan ülkemizde su sıkıntısının ciddi boyutlara ulaştığına dikkat çekti. Dost, “Su kaynaklarının yetersizliği veya suların kirlenmesinin yanı sıra, var olan kaynakların israf edilmesinin de su sıkıntısının oluşumunda büyük bir paya sahip olduğu önemli bir gerçektir.

Su kaynaklarının her alanda verimli kullanılması ve su tasarrufunun yapılması, özellikle de bunun bir alışkanlık haline dönüşmesi, güvenli bir gelecek için atabileceğimiz çok önemli bir adımdır.” ifadelerini kullandı.

“Su gönüllüleri olalım..”

Kolay ve basit su tasarrufu tedbirleri ile çok büyük ve önemli adımlar atılabileceğini vurgulayan Bahriye Dost, “Saadet Partisi Kadın Kolları olarak yaklaşık üç ay önce başlattığımız ‘Bir Damla Tasarruf’ projesi ile su kaynaklarımızın önemine ve giderek azalıyor olmasına dikkat çekmek istedik. ‘Bir Damla Tasarruf’ çalışmamız süresince, ülkemizin her bir köşesinden bizimle birlikte olan kardeşlerimizin gösterdiği hassasiyet, gelen faturalarla kendini ortaya koydu.

Tasarruf noktasında gayret eden tüm duyarlı kardeşlerimize canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. Gelin hep birlikte su gönüllüleri olalım. İsrafın önüne geçerek ülkemize tonlarca su armağan edelim.” çağrısında bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com