Ana sayfa » Kültür-Sanat » İZMİR’Lİ GÜZEL MODEL, MİSS TURKEY’DEDE İDDİALI..

İZMİR’Lİ GÜZEL MODEL, MİSS TURKEY’DEDE İDDİALI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Antalya merkezli bir yarışma olan Miss Tourism Turkey’de birincilik derecesi alan İzmirli güzel Hazal Çakmak, ODTÜ Sosyoloji bölümü öğrencisi.

Eğitimi ve aldığı başarılı derecelerle adeta basamakları hızla çıkan Hazal Çakmak, giyim ve moda dünyasının en çok aranan mankeni oldu.

Miss Tourism Turkey’de birincilik derecesi alan İzmirli güzel Hazal Çakmak, turizmcilerin kendisini keşfetmesinden sonra adeta moda dünyasında da aranan manken model oldu. Uluslararası ve yerel  otel zincirleri Hazal Çakmak ile çekim ve tanıtım yapmak ve yeni turizm sezonuna hızlı girmek istiyor.

Pandemi döneminde zor günler geçiren turizm sektörü 2021’den oldukça umutlu. Bu nedenle reklam ve tanıtım hizmetlerine hız vermiş görünüyor. Tanıtım ve reklamda ise turizm gözdesi Hazal Çakmak oldu.

Diğer yandan moda ve giyim sektörü de turizm sektörünü yakından takip ediyor olmalı ki, 2021 yılına yeni arayışlarla girdi.

Antalya merkezli bir yarışma olan Miss Tourism Turkey’de birincilik derecesi alan İzmirli güzel Hazal Çakmak, ODTÜ Sosyoloji bölümü öğrencisi.

İzmirli model Hazal Çakmak, gelecekteki amacının global başarıları ile çok konuşulan model olmak istediğini söyledi.

Çakmak, ileride ki amacının Miss Turkey Güzellik yarışmasından iyi bir derece almak istediğini dile getiren model, her insanın kendi bünyesinde ki güzelliğini zamanla keşfedeceğini ve isteyerek güzel olabileceğini söyledi.

Miss Tourism Turkey’de birincilik derecesi alan Çakmak, turizmcilerin kendisini keşfetmesinden sonra adeta moda dünyasında da aranan manken ve model oldu. Uluslararası ve yerel otel zincirleri Hazal Çakmak ile çekim ve tanıtım yapmak ve yeni turizm sezonuna hızlı girmek istiyor.

Pandemi döneminde zor günler geçiren turizm sektörü 2021’den oldukça umutlu. Bu nedenle reklam ve tanıtım hizmetlerine hız vermiş görünüyor. Tanıtım ve reklamda ise turizm gözdesi Hazal Çakmak olacak gibi görünüyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com