Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA BİLSEM’DE BU KEZ DE, 1.800 TOP A4 KAĞIDI OLAYI!..

ALİAĞA BİLSEM’DE BU KEZ DE, 1.800 TOP A4 KAĞIDI OLAYI!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Bİlsem’de son derece ilginç bir olay daha yaşandı.

Türk Eğitim-Sen Aliağa Temsilcisi Harun Okkay geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Okul müdürü Muhittin Pektaş’ın sosyal medyadan; “Daha önce ilgili kurumlara hem İlçe Temsilciliği hem de İzmir 2 No’lu Şube olarak Aliağa Bilsem müdürünün keyfi uygulamaları, öğretmen whatsapp grubunda yaptığı müstehcen cinci hoca videosu ile ilgili başvuruda bulunduk ve başvurularımızın takipçisi olduk şeklinde açıklama da bulunmuştu.

Türk Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliği bu kez yine sosyal medyadan Aliağa Bilsem Müdürü Muhittin Pektaş ile ilgili son derece ilginç bir paylaşımda bulundu.

Tes Aliağa sayfasında konuyla ilgili yapılan paylaşımın altına ; “Devletin parasını ödünç veriyorlar, üstelik öyle bir kaç bin falanda değil. Kimse sormaz mı, okullar kapalı, zaten altı üstü 100 öğrencin var ya da yok. 180 koli, yani 1.800 top A4 kağıdını kime aldın?. Kayıtlı öğrenciden topladığın top-top A4 kağıtları nerede?. Soran olursa onlar mı göstereceksin?. 1.800 top A4 kağıdı dışındaki kalemleri saymıyoruz bile.

Bu durumda;

Kazanç sağlayan kim?

Para kırtasiye de ise malzemeler nerede?

Para kırtasiyeden çıktıysa para nerede?

Bu ödenen para için tahakkuk fişinin altında kimlerin adı var?

Mal kabul komisyonu görmediği malzemeleri mi kabul etmiş” soruları soruldu.

Kuzey Ege Haber olarak, TES Aliağa Temsilcisi Harun Okkay’a, nedir bu konu Hocam diye sorduğumuz sorulara şu yanıtları aldık;

“Biz, hodri meydan sayım yapalım deyince bir kamyon kağıdı getiriyorlar. 1500 top kağıdı mecburen kırtasiye indirdi okula. Ama bu okulda sınav yok bu kadar kağıt israftan başka bir şey değil. 100 öğrenci 1500 top kağıt. Öğrenciler bu kadar kağıdı 5 yılda harcayamaz okulda harcayamaz. Bir yere para aktarıldı, biz müdahil olunca kılıfa uydurdular.

Okkay’a, bununla ilgili olarak ne yapmayı düşünüyoruz şeklindeki sorumuza ise; “Haksızlığa, hukuksuzluğa ve yolsuzluğa son verene kadar mücadeleye devam edeceğiz” yanıtını aldık..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com