Ana sayfa » Siyaset » “UTANMIYOR MUSUNUZ?, VERESİYE KONUŞMAYIN!..”

“UTANMIYOR MUSUNUZ?, VERESİYE KONUŞMAYIN!..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- AKP ve MHP’lilerin Sosyal medyada İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Tunç Soyer’e yönelik linç kampanyasına CHP’nin İzmir Milletvekillerinden sonra İYİ Parti Gurup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’da tepki gösterdi.

“UTANMIYOR MUSUNUZ?”

AKP ve MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında yürüttüğü, ‘İskeleye Yunan komutanın adını verdi’ sözleriyle başlattıkları linç kampanyasını sert sözlerle eleştiren Dervişoğlu, sosyal medya twetter hesabından, “İzmir, demokrasi ve hür düşüncenin kalesi, hürriyet ve istiklal mücadelesinin mihmandarı, milli ve manevi değerleri siyaset malzemesi yapmak yerine onları hassasiyetle koruma iradesinin vücut bulmuş halidir” ifadesinin neyi size batıyor ki hala afkuruyor sunuz? Utanmıyor musunuz?” dedi.

“VERESİYE KONUŞMAYIN!..”

Tunç Soyer’in ‘ Yalanlara cevabımızdır’ başlıklı açıklamasını da paylaşan Dervişoğlu, “İzmir, demokrasinin ve hür düşüncenin kalesidir. İzmir, hürriyet ve istiklal mücadelesinin mihmandarıdır. İzmir, milli ve manevi değerlerin siyaset malzemesi yapılmasına rıza göstermek yerine, onları hassasiyetle koruma iradesinin vücut bulmuş halidir. Veresiye konuşmayın!..” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İşte Dervişoğlu’nun Soyer’e destek verdiği yalanlara cevabımızdır paylaşımı:

Cengiz Aldemir-Ankara

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com