Ana sayfa » Yerel » “BU HANIMIN PSİKOLOJİK YARDIMA İHTİYACI VAR, İLGİLİLERE SESLENİYORUZ..”

“BU HANIMIN PSİKOLOJİK YARDIMA İHTİYACI VAR, İLGİLİLERE SESLENİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Merkez Çarşı Camisi cemaati bir kaç aydır Caminin yan tarafında bankların üzerine serdiği Camiye ait hasırların üzerinde yatıp kalkan Elif isimli orta yaşlı kadından muzdarip.

Konuyla ilgili Kuzey Ege Habere bilgi veren cemaat şunları söyledi;

“Soyadını bilmediğimiz Elif isimli kadın bir kaç ay önce buraya geldi, yan tarafa, minarenin altına götürdüğü bankların üzerine serdiği hasırların üzerinde yatıp-kalkmaya başladı. Polis arkadaşlar burada kalmasının uygun olmadığını söyleyip önce kadın sığınma evine götürdüler bir-kaç gün sonra dönüp geldi. Konuyla ilgili resmi makamlara bilgi verildi.

Bir kezde TEÜAŞ’ın misafirhanesine götürdüler, bir gün sonra sabah ezanı okunmadan yine buraya geldi. Kendisi takıntılı bir insan, burada kızı olduğunu onu aramaya geldiğini söylüyor, haydi birlikte arayalım kızını denildiğinde tuhaf şeyler söyleyip vazgeçiyor. Gerçekten de kızı yada başka bir yakını var mı hiç kimse bunu bilmiyor.

Son zamanlarda cemaati iyice rahatsız etmeye başladı, galiba ruhsal problemleri var, Şizofreni hastası olduğunu düşünüyoruz. Kendisinin psikolojik desteğe ihtiyacı olduğu çok açık. Ya hastaneye kaldırılıp tedavi edilmeli yada ilgili bir kurumun himayesi altına alınmalı. Aksi takdirde daha da soğuyacak havalar dikkate alındığında gece açık havada hasta olması hatta donması hiçten bile değil.

Sizin aracılığınızla yetkililere sesleniyoruz, bu hanımın yardıma, psikolojik desteğe ihtiyacı var ancak burada değil, bir hastane de yada bir yardım kurumunda..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com