Ana sayfa » Güncel » “BEN HER SIKINTINIZDA YANINIZDAYIM…”

“BEN HER SIKINTINIZDA YANINIZDAYIM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Büyükşehir Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı.

Başkan Tunç Soyer, sabahın erken saatlerinde İZBETON Genel Müdürlüğü’nden başladığı ziyaretlerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şantiyesi, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, İZSU’nun Karabağlar’daki şantiyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü ile devam etti. Soyer’in son durağı İZFAŞ Genel Müdürlüğü oldu.

Yılbaşı kutlamasında Başkan Soyer’e, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe eşlik etti.

‘HER SIKINTINIZDA YANINIZDAYIM..’

Çalışmalarından ve fedakarlıklarından dolayı tüm belediye personeline teşekkür eden Başkan Soyer, “2020 yılı çok zor geçti. Birçok felaketle mücadele etmek zorunda kaldık. Ama iyi bir sınav verdik. Bu iyi sınavda sizlerin payı çok büyük. Krizler olgunlaştırıyor. Ders çıkarmamıza imkan veriyor.

Ve o dersler ışığında da halka hizmet etmek imkanı veriyor. Biz de sonuçta bu krizler biterken 2021 yılının daha sağlıklı, daha huzurlu ve keyifli bir yıl olmasını diliyoruz. Yeni yılda hem bizim ve tüm İzmirlinin, tüm dünyanın yüzü daha çok gülsün.

Herkes ailesi ve sevdikleriyle huzurlu, mutlu yıllar yaşasın. 2021 yılında, geçen yılın acılarını arkada bırakarak, sıkıntılarını, dertlerini arkada bırakarak çok daha huzurlu ve keyifli bir yıl geçirirsiniz.

Dilerim bu işi severek yapmaya devam edersiniz. Allah sizi kazadan ve beladan korusun. Ben her sıkıntınızda yanınızdayım” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com