Ana sayfa » Yerel » KUZEY EGE HABER SORUNA EL ATTI, TÜRK TELEKOM ATAĞA KALKTI!..

KUZEY EGE HABER SORUNA EL ATTI, TÜRK TELEKOM ATAĞA KALKTI!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kuzey Ege Haber’e gerek telefonla gerekse mesajla ulaşan pek çok Aliağa’lı okur Türk Telekom’un internet hizmetinden duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi geçtiğimiz günler boyunca.

Aliağa’lılar hem hız hemde bağlantı kopması sorunlarını aktardılar. Aynı zamanda bu sorunlarla boğuşan bir internet kullanıcısı olarak sorunu gündeme getirmek ve çözüm için neler yapılması gerektiğini düşündük.

Türk Telekom’un önce Halkla İlişkiler Servisi ile temasa geçip şikayetçi okurların mesajlarını ilettik. Ardından üst-üste iki haber yaptık. Hemen sonrasında üst düzey yetkililer ile temasa geçerek hem haberlerin linklerini yolladık, hemde mesajları paylaştık.

O yetkililerden biri gerekeni yapacağız, hızlı internet elbette sizinde hakkınız diyerek gerekli yerlere talimat verdiğini sorunun en kısa zamanda giderileceği sözünü verdi.

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir’den gelen ekipler Kültür Mahallesi-Hükümet Caddesi üzerinde VDSL-Fibernet hattı döşemeye başladı. Bugün 226 ve 227. sokakların birleştirdiği yerde bulunan Muammer Bilgen Parkına konulacak olan Saha dolabı bağlantısı için kablo çekildi.

Saha ekibinin Ustabaşısı yaptığımız konuşmada, hızlı internetin en geç önümüzdeki hafta içinde abonelerle buluşturulacağı müjdesini verdi.

Kuzey Ege Haber olarak Kültür Mahallesi dışındaki çalışmalarında takipçisi olacağımızı belirtir, internet sorunu yaşayan Aliağa’lıların adres vererek bu haberin altına yorum bırakmalarının uygun olacağı düşüncesindeyiz..


İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com