Ana sayfa » Siyaset » KOÇ VE EKİBİNDEN GÜNEY’E ZİYARET..

KOÇ VE EKİBİNDEN GÜNEY’E ZİYARET..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç yönetim ekibi ile birlikte esnafa yönelik ziyaretler yapmaya devam ediyor.

Koç’un en son ziyareti Aliağa’nın tanınmış simalarından, MHP eski ilçe başkanı ve iki dönem Aliağa belediye başkan adaylığı yapan Gayrımenkul Danışmanı Cumhur Güney’e oldu. Koç ziyaretle ilgili şunları söyledi;

“Saadet Partisi Aliağa İlçe teşkilatı olarak bugün Aliağa’mızın tanınmış ve sevilen simalarından geçmiş dönemlerde belediye başkan adayı da olan çok değerli Cumhur Güney ağabeyimizi iş yerinde ziyaret ettik.

Hayırlı Bol bereketli kazançlar diledik. Kendisi ile beraber geçmiş yılları yad ederek deneyimlerinden tecrübelerinden faydalanmak istediğimizi ifade ettik. Kendisi de buna her daim hazır olduklarını belirttiler. Bundan dolayı ayrıca teşekkür ettik.”

Güney ise ziyaretle ilgili; “Sayın Mahmut Koç ve yönetimi ziyarette bulundu, sağolsunlar. Beni ziyadesiyle memnun etti bu ziyaret. Aliağa’mızın bugününü konuştuk, biraz eski günleri yad ettik.

Ben kendisine yeni atıldığı siyasi hayatta başarı temennisinde bulundum, onlarda benim için sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu, bu ince davranışı için kendisine ayrıca teşekkür ettim” şeklinde konuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com