Ana sayfa » Siyaset » SAADET PARTİSİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI, YEREL BASIN İLE BULUŞTU..

SAADET PARTİSİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI, YEREL BASIN İLE BULUŞTU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç İlçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Mado Aliağa Şubesinde kahvaltı ile başlayan buluşmaya Saadet Partisi İzmir İl Yönetim kurulu Üyeleri, Turhan Tutumlu ile İbrahim Orakçı katılım sağladı. Basın mensuplarına iyi dilek ve temennilerde bulunan Koç Basın açıklamasını okudu. Koç şunları söyledi;

“Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ülkemizde bir anlamda çok ciddi olarak etkilemektedir.Ne yazık ki her gün yüzlerce insanımız bu salgına yakalanmakta, onlarcası da hayatını kaybetmektedir.

Başta Aliağa’mız olmak üzere hayatını kaybeden vatandaşlarımıza,Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum,tedavisi devam edenlere acil şifalar temenni ediyorum.

Saadet partisi olarak bizim siyaset anlayışımızda önceliğimiz insanımıza hizmet edilmesidir.Hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasıdır.Her kim bu aziz millete hizmet ederse memnuniyet duyar,destekler ve alkışlarız.

Artık iktidarın ötekileştiren tutum ve davranışlardan vazgeçmesini istiyoruz. Millet bizden kavga etmemizi değil ,hizmet etmemizi sorunlara çözüm üretmemizi bekliyor.

Biz Saadet partisi olarak yönetim anlayışımızın Adalet, Liyakat, İstişare, Ahlak, Şeffaflık ve denetim plan ve program olduğunu her zaman ifade ettik. Bu kriterlere dayanmayan bir yönetim anlayışının ortaya çıkaracağı çarpık sonuçları da sürekli dile getirdik.Fakat ne yazık ki son yıllarda ülkemizde ki yönetim anlayışı bu ilkelerin tamamından uzaklaşmıştır.

Saadet partisi olarak; zor bir dönemden geçerken yaptığımız uyarılarımızı siyasi iktidarın doğru faydalı isabetli işler yapmaları için yapıyoruz.

Aklın ve vicdan sahibi herkesin olma noktasında kararlılığımızı Aliağa’mız da en güçlü şekilde dile getirmeye devam edeceğiz.

Ekonomiden, eğitime,dış politikadan sağlığa, tarımdan teknolojiye, sanayiden sanata, Ülkemizin ve Aliağa’mızın birçok alanda önemli çözüm ve samimi gayretlere ihtiyacı var.

Nimeti kendisine,külfeti de milletin sırtına yükleyen zihniyetler geleceği inşa edemezler. Paylaşımın adil gerçekleşmesini beceremeyenler geleceğe dair umut vaat edemezler.

Ülkemizde, ancak Saadet Partisi’nin ilkeleri ve programlarıyla yaşanabilir bir gelecek kurabileceğimize inanıyoruz ve bunu tüm Aliağa’mıza ve ülkemize anlatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize saygılarımı sunar, sağlıklı ve huzurlu günler dilerim..

Başkan Koç Yaşar Küren ile Özmen Kosta’nın başka partilerden istifa edip Saadet Partisine üye olduğu bilgisini de verdi. Saadet Partisi heyeti basın toplantısından sonra, Aliağa Psikoteknik Değerlendirme Merkezinin açılışına da katılıp, Uzman Klinik Psikolog Görkem Albayrak’a hayırlı olsun temennisinde bulundu..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com