Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ HİZMETE AÇILDI..

ALİAĞA PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ HİZMETE AÇILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Uzman Klinik Psikolog Görkem Albayrak’ın sahibi olduğu, Aliağa Psikoteknik Değerlendirme Merkezi hizmete açıldı.

Bugün yapılan açılışa Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Memedali Özkurt, İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Aliağa Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Esnaf Odası Başkanı Serdar Berk, Şoförler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve vatandaşlar katıldı.

Albayrak Yöneticiliğini Murat Esen’in yaptığı merkez ile ilgili şunları söyledi;

“Burayı ikinci bir merkez olarak açtık. Diğer Merkezimiz ise aktif olarak hizmet vermeye devam ediyor. Psikoteknik belgesi, kişilerin bedensel ve psikolojik durumlarının sürücülük yapmaya elverişli olup olmadığını gösteren, psikolog ve simülatör eşliğinde gerçekleştirilen 1 saatlik bir testin akabinde verilen bir belge.

Ticari araç sürücülerinin alması gereken SRC belgesi ve Psikoteknik belgesi, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulanması gereken bir değerlendirme sistemi.

Psikolojik ve bedensel fonksiyonel özelliklerin altını çizen bu uygulama araç kullanıcılarının mutlaka edinmesi gereken belgeler arasında yer alıyor. Bugün hizmete açtığımız Aliağa Psikoteknik Değerlendirme Merkezi olarak bu hizmeti vereceği. Aliağa bağlamında son derece kolay ulaşılabilen bir yerde olan merkezimizde Aliağa ve yakın çevresinde oturan sürücülerimize hizmet vermekten onur ve gurur duyacağız. Hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com