Ana sayfa » Güncel » BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ, DURUMU İYİ..

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ, DURUMU İYİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İstanbul’a bir dizi toplantı için giderken trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Özel Kalem Müdürü Taylan Kolat, Belediye Başkanı Danışmanı Melih Tıraş ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Deniz Tunç ile beraber özel araçla İstanbul’a gittiği sırada Akhisar yolu üzerinde kaza yaptı.

Aracın sol arka lastiğinin patlaması sonucunda meydana gelen kazada 600 metre sürüklenen araç refüje çarparak durabildi. Gümrükçü’nün ve ekibinin sağlık durumunun iyi olduğu ve yollarına yeni araç ile devam ettikleri öğrenildi.

SAĞLIK DURUMUMUZ İYİ”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, BirGün’e yaptığı açıklamada, “İstanbul’daki toplantıya yetişmek için hızla giderken sol arka teker patladı. Yüksek sesle birlikte savrulduk. Sürat kaynaklı araç savruldu. Şansımız araç sol şeritten sağ şeride savruldu. 600 700 metre sonra ancak durabildik.

Direksiyon hakimiyetini kaybetse daha kötü olurduk. Arkadaki araç yavaşlayıp, yolu kesmesi bizim diğer araçlarla çarpışmamıza engel oldu. Sağlık durumumuz iyi. Başka bir araç ile devam ediyoruz. Toplantı için hazırlık yaptıklarından iptal etmedik” diye konuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com