Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » “İKİ FARKLI AŞININ LABORATUVAR TESTLERİNİ TAMAMLADIK, SIRA HAYVAN DENEYLERİNDE..”

“İKİ FARKLI AŞININ LABORATUVAR TESTLERİNİ TAMAMLADIK, SIRA HAYVAN DENEYLERİNDE..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Koronavirüse karşı aşı geliştirme çalışmaları devam eden Profesör Ercüment Ovalı 2 farklı aşıda laboratuvar testlerini tamamladıklarını ve hayvan testine başladıklarını duyurdu.

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, daha önce koronavirüs tedavisiyle ilgili olarak 23 Nisan’ı işaret etmişti. Ovalı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı Prof. Dr. Ercüment Ovalı, “Son 1 aydır gece gündüz çalışarak 6 proje 4 ürün ve 3 makale çıkaran kahramanlarıma teşekkür ediyorum. Canım ülkem artık Covid-19 a karşı aşı geliştirebilen az sayıdaki ülkeler arasında.” dedi.

Ovalı, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! Covid-19 a karşı 2 farklı aşı üretiminin laboratuvar kısmını tamamladık. Sıra hayvan deneylerinde. Son 1 aydır gece gündüz çalışarak 6 proje 4 ürün ve 3 makale çıkaran kahramanlarıma teşekkür ediyorum. Canım ülkem artık Covid-19 a karşı aşı geliştirebilen az sayıdaki ülkeler arasında.”

BAKANLIĞA SUNULDU..

Prof.Dr. Ercüment Ovalı, korona virüs aşısı için beklenen müjdesini vermesinin ardından, Twitter hesabından “Kamuoyuna açıklamamdır!” başlığıyla 5 maddelik bir açıklama yayınladı.

Ovalı, paylaştığı açıklamada hayvan deneyi aşamasına gelen korona aşısının aşamalarını paylaşırken, “Çalışmalarımıza ait detaylı rapor Bakanlığımız da sunulmuştur.” dedi..

Kaynak-Kocaeli Koz

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com