Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA BELEDİYESi’NDEN 10 BİN BAYRAK..

ALİAĞA BELEDİYESi’NDEN 10 BİN BAYRAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde kutlamak zorunda kalan Aliağalılara bayram öncesi bayrak sürprizi yapıyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100.yılını kutlayacağımız bu yıl, törenlerin yapılamayacak olması sebebiyle, özellikle çocukların bayram sevincini buruk yaşamamaları için Aliağa Belediyesi, vatandaşlara bayrak dağıtıyor.

Milletin Ekibi, salgın nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bu yıl evlerinde yaşayacak olan çocuklar ve vatandaşlar için; merkez, Yeni Şakran ve Helvacı’da kurulan stantlar vasıtasıyla 21-22 Nisan tarihlerinde 10 bin Türk Bayrağı dağıtacak.

23 Nisan Perşembe günü saat 11.00’de tüm Aliağalılar, balkonlarında saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan ellerinde ay yıldızlı bayraklarla coşkuyla okuyacak. Aliağa Belediyesi ayrıca, caddeleri 100.Yıla yakışır bir şekilde dev Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle de donatacak. 

Bayrak almak isteyen vatandaşlar, Devlet Hastanesi Önü, Demokrasi Meydanı, Mustafa Ekmekçi Meydanı, Siteler Mahallesi, İstiklal Caddesi, Hükümet Konağı Önü, Yeni Şakran Merkez, Helvacı Merkez ve Petkim Lojmanlarda kurulan stantlardan bayrak alabilecekler..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com