Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA DEVLET HASTANESİNDE; “İDARİ PERSONEL” DOĞUM AMELİYATLARINA GİRDİ..”

ALİAĞA DEVLET HASTANESİNDE; “İDARİ PERSONEL” DOĞUM AMELİYATLARINA GİRDİ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerde büyük yoğunluk yaşanırken, İzmir Aliağa Devlet Hastanesi’nde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak çalışan bir idari personel, ‘yoğunluk nedeniyle’ 2 farklı doğum ameliyatına girdi.

Koronavirüs salgını dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de hastanelerin bir numaralı gündem maddesi. Hastanelerin ve sağlık çalışanların virüsle mücadeledeki olanakları yoğun şekilde tartışılırken, İzmir’de ilginç bir olay yaşandı.

İzmir’de bulunan Aliağa Devlet Hastanesi, Facebook’tan yaptığı paylaşımda, hastanede Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Funda Doğan Solmaz isimli idari personelin, ‘yoğunluk nedeniyle’ 2 farklı doğum ameliyatına girdiğini duyurdu. Hastaneden yapılan açıklamada, olayla ilgili şu ifadelere yer verildi:

“Kovid-19 nedeniyle oluşan yoğunluktan dolayı sağlık bakım hizmetleri müdürümüz Funda Doğan Solmaz hastanemizdeki ameliyatlara kendisi girmiş. Başarılı geçen 2 sezaryen ameliyatı sonrası 1 erkek 1 kız bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir..”

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com