Ana sayfa » Spor » YÜZME YARIŞINA KATILACAKLAR, İZMİR’DEN MANİSA’YA GİDİYORLAR!

YÜZME YARIŞINA KATILACAKLAR, İZMİR’DEN MANİSA’YA GİDİYORLAR!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’de aileler çocuklarını yüzme öğrenmeleri ve yarışlara katılmaları için kurslara yolluyor. Fakat Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olan İzmir’de yüzme yarışmalarının yapılması için standartlara uygun bir havuz bulunmayınca çocuklar başka şehirlere gitmek zorunda kalıyorlar.

İZMİR’DEN MANİSA’YA GİTMEK ZORUNDA KALDILAR..

İzmir’de yüzme yarışlarının yapılabilmesi için standartlara uygun bir havuz bulunmayınca çocuklar müsabakalara katılmak için başka şehirlere gidiyorlar. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 11-12 yaşındaki çocuklar için düzenlenen milli takım seçmeleri için çocuklar Manisa’ya gitmek zorunda kaldılar. Manisa’daki küçük bir yüzme havuzunda oluşan izdiham görüntüleri ise tepki çekti. Veliler düzenlenen yarışmaki organizasyonluğa eksikliğine dikkat çektiler.

VELİLER SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORLAR..

Veliler tepkilerini “Türkiye Yüzme Velileri Grubu”nda fotoğrafları paylaşarak gösterdiler. Veliler İzmir’de standartlara uygun bir yüzme yarışı havuzu yapılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e, Türkiye Yüzme Federasyonu’na, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na çağrı da bulundular..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com