Ana sayfa » Güncel » İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİNDEN, KUBİLAY KÜLTÜR MERKEZİNİN TAHSİSİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA..

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİNDEN, KUBİLAY KÜLTÜR MERKEZİNİN TAHSİSİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, Rektör Yardımcıları Sn. Prof Dr. Tuncer ASUNAKUTLU ve Sn. Prof. Dr. Abdulkadir HIZIROĞLU ile birlikte Menemen Belediye Başkanı Serdar AKSOY’u makamında ziyaret etti.

Başkan Aksoy yönetiminde gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında Menemen Belediyesi’ne bağlı Kubilay Kültür Merkezi’nin İzmir Bakırçay Üniversitesine 25 yıllığına tahsisi oylanmış, Olağanüstü meclis toplantısında; İzmir Bakırçay Üniversitesi ile Menemen Belediyesi arasında imzalanacak olan protokol ile Ziraat Fakültesi’nin Menemen’de faaliyet göstermesine ilişkin görüşmeler yapıldı.

Meclis toplantısına katılım göstererek sunum yapan Rektör BERKTAŞ meclis üyelerinden destek alarak, Hem Menemen’e hem de İzmir’in kuzeyine farklı bir soluk getirecek iki fakülteyi kazandırabiliriz. Menemen merkeze sosyokültürel zenginlik getirecek, ekonomisine katkı sağlayacak, hem de tarım ve hayvancılık alanında ihtiyaçların karşılandığı bir kurumu kazandırma hedeflerinden bahsetti.

Menemen Belediyesi Kubilay Kültür Merkezi’nin 25 yıl süreyle İzmir Bakırçay Üniversitesine tahsisi belediye meclis tarafından uygun görülerek İzmir Bakırçay Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Kubilay Kültür Merkezi’nde faaliyete başlayacağı açıklandı.

Atılan bu adımlar sonucunda, gerçekleştirilen protokol töreni ile Menemen Belediyesi Kubilay Kültür Merkezi’nin 25 yıl süreyle İzmir Bakırçay Üniversitesine tahsisi gerçekleşti

Bakırçay Üniversitesi olarak başta İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ ve Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy olmak üzere süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunar açılacak olan İzmir Bakırçay Üniversitesi Ziraat Fakültesinin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com