Ana sayfa » Yerel » “MELODİ-2 BİZİM YAŞ GRUBUMUZ İLE GENÇLERİ BULUŞTURACAK..”

“MELODİ-2 BİZİM YAŞ GRUBUMUZ İLE GENÇLERİ BULUŞTURACAK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’nın en köklü ailelerinden biri olan Kılören’lerin ticari açıdan en girişimci üyesi olan Hüseyin Kılören yeni bir mekanı daha Aliağa’lılarla buluşturdu.

Kılören ile Melodi-2’yi konuştuk..

“1992’de faaliyete geçirdiğimiz Melodi Kafe’nin ikincisi olarak hizmet vermeye başladık burada. İlk Melodi Kafe Aliağa’lılıarın büyük bir tevecccühüne mazhar oldu, yıllar boyu uğrak yeri oldu hemşehrilerimiz bakımından.

Sonra 2000 senesinde bir nedenle kapandı. Sonra diğer işlere girdik. Kahve Keyfi, Çardak Büfe ile halkımıza hizmet verdik. Yaş geçse de, ticaretin, esnaflığın ve bunlarla kazanılan saygınlığın zamanı geçmiyor.

3 HAFTAYA KADAR RESMİ AÇILIŞI YAPACAĞIZ”

Bizim mekanlarımız aslında hep dostluğa yönelik kuruluyor. Yani geleni-gideni ağırlarken hep bir dostluk ilişkisi doğuyor, müşteri esnaf ilişkisinin üzerinde. Aliağa’da Melodi-2 mekanı olarak en çok yakışacak yer olarak kendi mekanı olduğuna inandık ve sonuçta mekanımızı açtık. Şu an resmi açılış yapmadık, eş dost karşılıyor, ağırlıyoruz. Ancak 3 haftaya kadar burayla ilgili eksiklerimiz tamamladıktan sonra resmi açılışımızı yapacağız.

“HEM GENÇLERE HEMDE BİZİM YAŞIMIZDAKİLER HİTAP EDECEK”

Melodi-2 bizim yaş grubumuza nostaljik anlar yaşatırken aynı zamanda gençlere de hitap edecek, onlar içinde buluşma yeri olacak. Aslında dostlardan geldi bu talep. Öyle bir yer açkı hem hamburger hemde hot dog yeme keyfi yaşayalım şeklinde. Hem bir serzeniş hemde bir istek, bir talepti benim için..”

Melodi-2 Adres-Kazım Dirik Mahallesi 262.sokak no:10

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com