Ana sayfa » Güncel » PSİKOLOJİSİ BOZUK GEMİ YAĞCISI, KAPTANININ BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ!

PSİKOLOJİSİ BOZUK GEMİ YAĞCISI, KAPTANININ BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İnce Denizcilik ve Ticaret A.Ş.’ye ait “İnce Karadeniz” isimli kargo gemisinde yaşanan olayda geminin yağcısı, Kaptan Bora Ekşi’nin boğazını keserek öldürdü, olay sırasında 2 mürettebat üyesinin de yaralandığı bildirildi.

Psikolojisi bozuk gemi yağcısı kaptanın boğazını keserek öldürdü

İnce Karadeniz isimli kargo gemisinin Kaptanı Bora Ekşi gemideyken bir yağcı tarafından öldürüldü. Edinilen bilgiye göre; Tarih 10.11. 2019’da Kaptan Bora Ekşi Atatürk’ün ölüm yıldönümünde Ata’ya saygı duruşu için saat 09:05′ te genel alarm veriyor. Daha sonrasında geminin yağcısı, genel anonstan Ata’ya karşı saygısızca konuşuyor. Bunun üzerine olay şirkete intikal ediyor.
Şirket çekelim diyor. Kaptan Bora Ekşi ise “Kalsın, paraya ihtiyacı var, Türkiye’ye kadar idare ederiz” diyor.

Şirket bu durumu geminin yağcısının ailesi ile paylaşıyor. Aile de geminin yağcısını arayarak uslu durması yönünde uyarıyor. İddialara göre psikolojisinin bozuk olduğu öne sürülen geminin yağcısı, Hint okyanusunda gece uyanıp sıkıntılı olduğu kişilerin kamaralarına girip yaralıyor, saat 05:00 ‘da Kaptan Bora Ekşi’nin kamarasına giren yağcı, Ekşi’nin boğazını keserek öldürüyor.

Olayı duyup ayırmaya gelen 2 kişi ise bu esnada yaralanıyor. Geminin yağcısı yangın tüpü ile kafasına vurulup bayıltılarak kontrol altına alındı, Indian Cost Guard’a haber verildi.

Bora Ekşi’nin İTÜ Denizcilik Fakültesi 1998 Güverte mezunu olduğu öğrenildi. Ekşi, evli ve bir erkek çocuğu babasıydı.

Konuyla ilgili İnce Denizcilik ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“20.12.2019 tarihi sabah saatlerinde Hint Okyanusu’nda seyir halinde bulunan şirketimize ait M/V İnce Karadeniz isimli gemimizde vuku bulan elim hadise sonucu bir personelimiz vefat etmiş ve iki personelimiz yaralanmıştır.

Türk Konsolosluğu’na ve yasal mercilere gerekli bildirimlerin tamamı yapılmıştır. Şu an itibariyle Hin Sahil Güvenlik Komutanlığı duruma müdahale etmiş, yaralılara ilk müdahale yapılmıştır. Yaralıların hayati tehlikesi yoktur.

Merhum personelimiz yakınlarının, sevenlerinin, şirket çalışanlarının ve tüm denizcilik camiasının başı sağ olsun, Allah’tan sabır dileriz.
Derin üzüntü duyduğumuz bu elim hadise hakkında gelişmeler oldukça bilgi verilmeye devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com