Ana sayfa » Siyaset » BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ; “CHP BENİ SEVGİYLE, GÖZYAŞIYLA, ALIN TERİ İLE BÜYÜTTÜ..”

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ; “CHP BENİ SEVGİYLE, GÖZYAŞIYLA, ALIN TERİ İLE BÜYÜTTÜ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, partisinin ilçe kongresinde 20 yıllık emeğinin karşılığını bulduğunu vurguladı: “CHP’de alın teri kaybolmuyor”

Siyasete 18 yaşında CHP Çiğli Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri olarak başladı. 19 yaşında ilçe başkan yardımcısı, 21 yaşında CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etti.

CHP’de 1999-2017 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkanlığı gibi çeşitli görevler aldı. İzmir İl Kongresinde İl Başkan Adayı oldu.

‘KENDİMİ ÖRGÜTE EMANET ETTİM’

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli ilçe Kongresi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün kongrede yaptığı konuşma dikkat çekti.

Gümrükçü, “2015 yılında ilçe başkanlığı seçimini kaybettim ama il yönetim listesini delerek yönetime girdim. Yaklaşık 1 yıl önce ise ilçe başkanlığı görevini bırakıp belediye başkanlığı adaylığı için istifa ettim. Parti Meclisimiz bizi görevlendirdi. Sizler olmasaydınız ben ilçe başkanı olamazdım, ilçe başkanı olmasaydım bugün burada karşınıza belediye başkanı olarak çıkmazdım.

İl kongresinde beraber yarıştığımız mevcut il Başkanımız Deniz Yücel’de burada. Kendisiyle yarıştım, o kazandı ben kaybettim. Ben kazansaydım bugün belediye başkanı olamazdım” dedi.

CHP BENİ SEVGİYLE, GÖZYAŞIYLA, ALIN TERİ İLE BÜYÜTTÜ’

Cumhuriyet Halk Partisi’nde alın terinin, emeğin bir karşılığının olduğunu ve örgütten aldığı güçle başkan olduğunu vurgulayan Gümrükçü, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde alın teri asla kaybolmuyor, eninde sonunda karşılığını buluyor. Çünkü CHP hakkını gün geliyor, ödüyor.

20 senedir emek, çalışma, görev, atama, disiplin her şeyin içerisinde bulundum. Ben sizin desteklerinizle siz varsınız diye yürüdüm. Hep beraber de yürümeye devam edeceğiz..”

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com