Ana sayfa » Güncel » ÇİĞLİ’DE, POLİS MEMURU OLAN ERKEK ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ, SONRA İNTİHAR ETTİ!..

ÇİĞLİ’DE, POLİS MEMURU OLAN ERKEK ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ, SONRA İNTİHAR ETTİ!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir-Çiğli’de henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı erkek arkadaşı olan polis memurunu öldüren kadın olayın ardından intihar etti.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Uğur Mumcu Mahallesi 8790/5 sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli F.Y’nin gece mesaisi için emniyete gelmemesinden şüphelenen mesai arkadaşları kendisine ulaşmaya çalıştı.

Yapılan çalışmaların ardından F.Y’nin arkadaşı S.Y’nin evinde olduğunu öğrenen ekipler adrese intikal etti. Daire ziline basan ekipler, kapının açılmaması üzerine olay yerine çilingir çağırdı. Çilingir vasıtası ile içeriye giren ekipler polis memuru F.Y’ ile arkadaşı S.Y’nin cansız bedeni ile karşılaştı.

MÜDÜR AŞKIN OLAY YERİNE GELDİ..

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, cinayet mahalline gelerek incelemelerde bulunan ekiplerden bilgi aldı. İddiaya göre, yapılan ilk incelemelerin ardından S.Y’nin tabanca ile arkadaşı F.Y’yi öldürdüğü ve suç aletinin S.Y’nin yakınında bulunduğu ileri sürüldü.

Öte yandan, F.Y ve S.Y’nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com