Ana sayfa » Güncel » KILIÇ; “FETÖ DESTEKÇİSİ FETTAH TAMİNCE’NİN OTELİNDEKİ ÖLÜM ŞÜPHELİDİR!”

KILIÇ; “FETÖ DESTEKÇİSİ FETTAH TAMİNCE’NİN OTELİNDEKİ ÖLÜM ŞÜPHELİDİR!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Rabia Naz Vatan Başta Olmak Üzere Şüpheli Çocuk Ölümlerinin Araştırılması ve Bu Konuda Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu çalışmalarına devam ediyor.

CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Sevda Erdan Kılıç’ın da üyesi bulunduğu komisyonun dünkü toplantısında; Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülin Evinç, Mersin Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Kar, Erciyes Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar Özdemir, Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkan Yardımcısı Oğuz Tüzün sunum yaptı.

Toplantıda, Rabia Naz Vatan’ın dışındaki diğer şüpheli çocuk ölümleri de gündeme geldi.Bu konuda komisyon toplantısında açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, geçmiş yıllarda Rabia Naz gibi şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden başka çocuklar ve bebeklerin de olduğunu söyledi.

“8 aylık Emir bebek bunlardan sonuncusu.” diyen Kılıç, Sema-Emir Şahin çiftinin, 8 aylık bebekleri Ali Emir’i geçen ağustos ayında, öksürük ve yüksek ateş şikayetiyle götürdükleri Halkalı Acıbadem Hastanesi’nde kaybetmelerinin, bütün toplumu olduğu gibi kendisini de derinden üzdüğünü ve yaraladığını bildirdi.

“BÜTÜN ŞÜPHELİ ÇOCUK ÖLÜMLERİ ARAŞTIRILSIN”

CHP’li Sevda Erdan Kılıç, bu acılı ölümü Meclis gündemine taşıdığını, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi sunduğunu belirtti.Kılıç, süreci yakından takip ederek, Ali Emir’in annesi Sema Şahin’le de zaman zaman görüştüğünü ve acısını paylaştığını bildirdi.

Bir başka çocuk ölümünün de İstanbul’da yaşandığını ifade eden CHP’li Kılıç, 2010 yılında İstanbul Sultançiftliği’ndeki askeri alana kaçak hafriyat dökmeye giden kamyonun, parkta oynayan 10 yaşındaki Volkan Beyhan’ı ezerek öldürdüğünü ifade etti. Volkan’ın babası İbrahim Halil Beyhan’ın o tarihten sonra bugüne kadar sorumluların cezalandırılması için hukuk savaşı verdiğini, adalet aradığını ancak henüz bir sonuç elde edemediğini bildirdi.

FETÖ DESTEKÇİSİ FETTAH TAMİNCE’NİN OTELİNDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜM!

CHP İzmir Milletvekili Kılıç, 2011 yılında da Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 3. Sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Burak Oğraş’ın, staj yaptığı, Antalya’da Fetullah Gülen’e verdiği destekle bilinen Fettah Tamince’ye ait 5 yıldızlı otelin havuzunda şüpheli bir şekilde öldüğünü belirtti.

Sevda Erdan Kılıç, baba Murat Oğraş’ın, oğlunun ihmal sonucu öldüğünü ifade ederek, “Çocuğuma kıymış olabilirler, otel yetkililerinden davacı olacağım.” diyerek hukuk mücadelesi verdiğini ancak onun da sonuç alamadığını kaydetti.CHP’li Kılıç, Rabia Naz gibi, gündeme getirdiği diğer şüpheli çocuk ölümlerinin de araştırılmasını istedi.

Aile Hekimliği gibi Aile Psikolojik Danışmanlığı kurulmasına ilişkin hazırladığı kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sunduğunu anımsatan Sevda Erdan Kılıç, böyle bir kurumun, aile içi her türlü şiddet olaylarının önlenmesinde, ayrıca aileler ile çocuklarının psikolojik durumlarının takip edilmesinde faydalı olabileceğini ifade etti.

CHP’li Kılıç’ın buna ilişkin görüşünü sorduğu Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülin Evinç de bu danışmanlık merkezlerinin kurulmasının faydalı olabileceğini bildirdi..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com