Ana sayfa » Kültür-Sanat » MUCİZE DOKTOR’DAKİ, FERMAN HOCA’NIN SAKLADIĞI KARDEŞİ KİM ÇIKTI?

MUCİZE DOKTOR’DAKİ, FERMAN HOCA’NIN SAKLADIĞI KARDEŞİ KİM ÇIKTI?

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Mucize Doktor’da Ferman, uzun zamandır sakladığı büyük sırrını Ali’ye anlattı. Ferman’ın serebral palsi(beyin felci) hastası olan bir kız kardeşinin olduğunu öğrenen Ali, hayatında ilk defa Ferman’a dokunarak sarıldı. “2 bölüm sonra heyecanı biter” diyenler yanıldı. Mucize Doktor’un son bölümü de seyirciyi derinden etkiledi.

 Fatoş karakterini başarıyla oynayan oyuncunun kimliği ise merak konusu oldu. Daha önce ekranlarda yer almayan bir oyuncunun seçilmesi dizinin inandırıcılığını daha da arttırdı.

Ferman’ın kardeşi Fatoş karakteri ile Mucize Doktor’a yeni bir oyuncu dahil oldu. Ferman’ın kardeşi Fatoş olarak kadroya katılan ve daha önce kamera önünde hiç yer almayan oyuncunun gerçek adı Dilek Köse. Daha önce TV karşısına çıkmaması nedeniyle hiç tanınmayan başarılı oyuncu tiyatro kökenli,

Dilek Köse, 1995 yılında İnebolu’da dünyaya geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.

1.65 boyunda ve 48 kg ağırlığındaki başarılı oyuncu Blacklist oyunculuk ajansına kayıtlı ve aktif olarak tiyatro oyunlarında yer alıyor. Lisans eğitimini 2013 yılında tamamladı. En son rol aldığı tiyatro oyunu “kızgın damdaki kedi”

Yüzme, şan ve vokal eğitimi alan oyuncunun hobileri arasında şarkı söylemek ve piyano çalmak var..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com