Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » İTÜ’DE, 4. ELEKTRİKLİ ARAÇ ZİRVESİ..

İTÜ’DE, 4. ELEKTRİKLİ ARAÇ ZİRVESİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

 KUZEYEGEHABER-Elektrikli araç sektörünün ülkemizdeki ilk ve tek kapsamlı etkinliği olan Elektrikli Araçlar Zirvesi, İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenecek.

Etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da elektrikli araç teknolojilerini, bu alandaki yatırımları, çalışmaları ve en son gelişmeleri sektörü yakından tanıyan isimlerin sunumları eşliğinde mercek altına alacak.

13 Aralık tarihinde kapılarını katılımcılara açacak olan etkinlik, iş insanlarını, akademisyenleri, öğrencileri ve sektöre meraklı herkesi aynı çatı altında bir araya gelecek. Bini aşkın katılımcının yer alması beklenen etkinlik elektrikli araçların dünya ve ülkemiz açısından potansiyelini değerlendirecek.

Etkinlikte elektrikli kara araçlarının günümüzdeki potansiyeli ve gelecek hayatımızdaki rolü, savunma sanayiindeki kullanımı; otonom araç teknolojileri ve raylı sistemler gibi birçok önemli konu TEHAD, Otokar, Borusan Otomotiv, Ford Otosan gibi sektörün önde gelen firmalarından katılan konuşmacılar tarafından incelenecek.

İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde 13 Aralık tarihinde düzenlenecek olan Elektrikli Araçlar Zirvesi hakkında daha fazla detay için elektrikliaraclarzirvesi.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz..

Kaynak-Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com