Ana sayfa » Güncel » EYT İZMİR’DEN ÇAĞRI; “UNUTMA, SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ..”

EYT İZMİR’DEN ÇAĞRI; “UNUTMA, SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Emeklilikte yaşa takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bir olma Birlik olma adına çalışmalarına tam hızla devam ediyor.

Dernek, her hafta İzmir’in değişik noktalarında standlar açarak hem gücünü artırmak hemde ellerinden alınan meşru hakların iadesi için mücadele ediyor.

Buna yönelik olarak ta, 30 kasım Cumartesi(bugün) ve 1 aralık Pazar günü Üçkuyular da stand çalışması yapılıyor. Başkan Doğan Türker Kuzey Ege Haber’e yapılan çalışmalara yönelik olarak şunları söyledi;

“Değerli üyelerimiz, gönül dostlarımız. Bizler farklı değer ve görüşlere sahip, hak mağduriyeti mücadelesi veren güçlü bir aileyiz. 

Demokratik değerler etrafında bir araya geldik ve geleceğimize BİRLİKTE sahip çıkma kararı aldık. Her zaman , her yerde VİCDAN,AKIL ve BİRLİKTELİĞİN yarattığı sinerjiye inanıyor, attığımız her adımda ,aldığımız her kararda TOPLUM MENFAATİNİ ön planda tutuyoruz. 

TARAFSIZ ve BAĞIMSIZ Birlikteliğimizi Güce, Gücümüzü ‘de sonuca ulaştıracağız. Gönüllerimiz , üyelerimiz ve  Derneğimizle uzun soluklu bu yolda mücadele edeceğiz.

Emeklilikte Yaşa Takılmak erken emeklilik değildir. Bazı kesimler özellikle bunun altını çizmekte ve EYT’nin erken emeklilik istediğini haksız olarak yaymaktadırlar. EYT topluluğu erken emeklilik değil gasp edilmiş emeklilik hakkının iadesi peşindedir.

Değerli Dostlarımız;

Üye sayısınca çoğunluğu olan ve dayanışma içerisinde bir bütün olarak hareket eden dernekler daha güçlü derneklerdir. Toplumumuzun geleceği hepimizin geleceği demektir.

 Bu sebeple hepimizin bireysel birikimlerimizi ortaya koymamız gerektiğini; güçlü bir Türk toplumunu var etmemiz ve üstümüze düşen sorumluluklarımızı yerine getirerek derneklerimizi sahiplenmemiz gerektiğini; birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket ederek güçlü bir şekilde yarınlara yol almamız gerektiğininin altını bir kez daha çiziyoruz.

Yine bu anlamda, standlarımızı ziyaret ederek, dernek ofisimize gelerek ve www.eytizmir.org.tr adresimizden üyelik kayıtlarınızı yaptırmanızı rica ediyoruz..”

UNUTMA SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ.

Saygılarımı Sunuyorum.

İzmir EYTSYD Yön.Kurulu Başkanı

Doğan TÜRKER

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

Nazif Çalıkoğlu 30 Kasım 2019 - 20:33

İlmine sağlık güzel bir yazı olmuş Doğan bey, saygılar

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com