Ana sayfa » Güncel » “SADAKA DEĞİL, KAZANILMIŞ HAKLARIMIZI İSTİYORUZ..”

“SADAKA DEĞİL, KAZANILMIŞ HAKLARIMIZI İSTİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT SYDD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak bir haftadır devam eden ışık kapatma-açma eylemi ile ilgili açıklama yaptı. Özüpak şunları söyledi;

“HER YERDE GÜNDEMDEYDİK, HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Özüpak şöyle devam etti;

“Sevgili arkadaşlarım haklı davamızda mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin hocamızın hazırlayacağı rapor henüz tamamlanmadı, bununla ilgili tamamlanma sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceği bilgisini aldık, davamızın peşindeyiz.

“TOPLUMSAL ÇIĞLIĞIMIZA CEVAP VERECEKLER, İNANCIMIZI KAYBETMEYELİM”

İletişim halinde olmaya hala devam ediyoruz. Biz, bu davanın sonucunu da sizlerle birlikte getireceğimizin inancını da sonuna kadar taşıyoruz. Bize, bu toplumsal sorunumuza, toplumsal çığlığımıza cevap verecek arkadaşlar yeter ki inancımıza kaybetmeyelim!

Özüpak sözlerini;

“Mücadelemizi bırakmıyoruz. Haklılığımızı peşinde olalım, anamızın ak sütü kadar hakkımız olan hakkımızın peşindeyiz. Fazla bir şey istemiyoruz, sadaka istemiyoruz, bize kazanılmışımızı versinler.

Emanet ettiğimiz birikimlerimizin karşılığını; insanca yaşanır bir maaşımızla da iade etsinler, başka amacımız yok teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum görüşmek üzere hoşa kalın ” diye sonlandırdı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com