Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR FK SANDIKLISPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR..

ALİAĞASPOR FK SANDIKLISPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Bornova Yeşilova Spora kendi sahasında iki puan kaptıran Aliağaspor FK, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) yedinci haftasında evinde henüz galibiyeti bulunmayan Afyon temsilcisi Sandıklıspora konuk olacak. 3 Kasım 2019 Pazar günü Sandıklı ilçe stadında oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.   

Ligde kendi sahasında oynadığı son karşılaşmada sahasında Bornova Yeşilova Spor ile 1-1 berabere kalan Aliağaspor FK, 12 puanla beşinci sırada yer alıyor. Sahasında henüz galibiyetle tanışamayan Sandıklıspor ise 8 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Lig yarışında liderin dört puan gerisinde bulunan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, zorlu deplasman için hazırlıklarını sürdürüyor. Petkim stadında Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakat futbolcular dışında tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Taktik ağırlıklı gerçekleşen antrenman yaklaşık iki saat sürdü.

KULA: “HEDEFİMİZDEN HİÇBİR ŞEKİLDE SAPMIŞ DEĞİLİZ”

Sandıklıspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını belirten Aliağaspor FK Takım Kaptanı Güray Kula, “Sandıklıspor deplasmanında hedefimiz sahadan üç puanla ayrılmak. Geçtiğimiz maçlarda istemediğimiz puan kayıpları yaşadık fakat hedefimizden hiçbir şekilde sapmış değiliz. Yaşadığımız puan kayıplarıyla taraftarlarımızı ve yönetimimizi üzdüğümüzün farkındayız ancak bunların telafisi kendi elimizde. Bizim hedefimiz şampiyonluk” dedi.

ÖZCANLI: “BU MAÇLA BİRLİKTE SERİ GALİBİYETLERE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Çok önemli bir deplasmana çıkacaklarını ifade eden başarılı hücum oyuncusu Muzaffer Özcanlı, “Ligde her maç önemli ama bu maç bizim için çok daha önemli bir hale geldi. Bu maçla birlikte seri galibiyetlere başlamak istiyoruz. Üst üste çok şanssız iki hafta geçirdik. Taraftarlarımız kadar bizde çok üzgünüz. Sandıklıspor deplasmanıyla beraber seri galibiyetler alarak ilk devreyi tamamlamak istiyoruz” dedi.

8.GRUP 7.HAFTA MAÇ PROGRAMI

BAL 8.grup 7.hafta maçları 3 Kasım 2019 Pazar günü oynanacak. Maçların başlama saatleri 14.00.

Sökespor – Ayvalıkgücü Belediyespor

Sandıklıspor – Aliağaspor FK

Yunus Emre Belediye Spor – Bölmespor

Bornova Yeşilova Spor – Bolvadin Belediye Spor

Gönen Belediyespor – Bigadiç Belediye Spor

Salihli Belediye Spor – Manisa Sanayi Spor

Bergama Belediyespor – Aydın Yıldızspor

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com