Ana sayfa » Siyaset » ALİAĞA SAADET PARTİSİ YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ..

ALİAĞA SAADET PARTİSİ YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Saadet Partisi 7. Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Verilen önerge üzerine Selçuk Kavuşan divan başkanı, Halil Kurt divan katibi, Melik Aydın ve Servet Yıldız divan katip yardımcısı olarak görev yaptı.

Genel Kurula, İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve İlçe Yönetimi, CHP İlçe Yönetimi adına Namık Kaçar, CHP Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade, İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı, Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe ve şube yönetimi, Kültür Mahallesi Muhtarı Muharrem Şen, Saadet Partisinin İzmir İl yönetimi ile çeşitli ilçelerden gelen yöneticileri ile Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş katıldı.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı İlçe Başkanı Halil Fevzi Özkaptana 2 dönem ilçe başkanlığı yapması nedeniyle plaket verdi..

Aliağa Belediyesi Meclis Salonunda yapılan genel kurul yoklama ve açılış ile başladı. İstiklal Marşının okunmasından sonra, faaliyet ve hesap raporları okunup müzakere edildi. Yönetim Kurulunun ibrasından sonra siyasi konuşmalara geldi.

Mevcut İlçe Başkanı Halil Fevzi Özkaptan ve İlçe Başkanı Adayı Mahmut Koç birer konuşma yaptı. Her iki başkanda yapılacak genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu. Koç konuşmasına duayla başlayıp duayla bitirdi.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ise konuşmasında AKP Hükümetinin icraatlarına yönelik çeşitli eleştirilerde bulundu. Kurdaş kurulma aşamasında olduğu bilinen iki siyesi partinin Saadet Partisini gizleyeme yönelik olduğunu, her ikisininde AK Partiden siyaseten farklı olmayacağı iddiasında bulundu.

Konuşmalardan sonra oylamaya geçildi. Yeşiltepe Camisi İmamlığından emekli olduktan sonra aktif siyasete atılan Mahmut Koç tek aday olarak gösterildi. Buna göre Saadet Partisi Aliağa İlçe yönetimi şöyle şekillendi;

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com