Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR BÖLMESPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR..

ALİAĞASPOR BÖLMESPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) üçüncü haftasında Uşak temsilcisi Bölmespora konuk olacak olan Aliağaspor FK, hazırlıklarını sürdürüyor. 6 Ekim 2019 Pazar günü Ulubey ilçe stadında oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. BAL 8’inci grupta oynanacak zorlu karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Fatih Okhan yönetecek.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Ayvalıkgücü Belediyespora son dakikalarda iki puan kaptıran İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, Bölmespor deplasmanından üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Sarı siyahlılar karşılaşmanın hazırlıklarını Petkim Stadında Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Açma-germe hareketlerinin ardından ısınma koşuları ile başlayan antrenman pas çalışması ve yarım sahada yapılan taktik maçla son buldu. Takımda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Geçtiğimiz hafta sahadan istemedikleri bir şekilde puan kaybıyla ayrıldıklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır, “Bölmespor kendi sahasında rakiplerine zor anlar yaşatan bir takım. Kolay bir takım olmadığını biliyoruz. Bu yüzden de rakibimize saygı duyuyoruz. Güzel bir oyun ve iyi bir skorla sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

8.GRUP 3.HAFTA MAÇ PROGRAMI

BAL 8.Grupta Oynanacak Olan 3.Hafta maçları 6 Ekim 2019 Pazar Günü Saat 15.00’te başlayacak. 8.Grup maç programı şöyle;

Sandıklıspor – Bergama Belediyespor

Ayvalıkgücü Belediye Spor – Bolvadin Belediye Spor

Bölmespor – Aliağaspor Fk

Yunus Emre Belediye Spor – Bigadiç Belediye Spor

Sökespor – Aydın Yıldızspor

Bornova Yeşilova Spor – Manisa Sanayi Spor

Salihli Belediye Spor – Gönen Belediyespor

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com