Ana sayfa » Kültür-Sanat » ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE VİZYONDA BU HAFTA..

ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE VİZYONDA BU HAFTA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağalıların sinema hasretine son veren Aliağa Gençlik Merkezi, son yapım filmlerle sinemaseverleri buluşturmaya devam ediyor.

Aliağa Belediyesi’nin projelendirerek vatandaşlarının hizmetine sunduğu Aliağa Gençlik Merkezi’ndeki 77’şer kişilik üç adet modern sinema salonunda bu hafta; Rambo Son Kan, Kız Kardeşler, Annem, O Bölüm 2 ve Hayvanat Bahçesi isimli filmler vizyonda olacak. Filmler 20-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Aliağa Gençlik Merkezi’nde gösterimde kalacak.

ANNEM

Vizyon Tarihi: 20 Eylül 2019 (1s 50dk)

Oyuncular: Sumru Yavrucuk, Özge Gürel, Sercan Badur

Tür: Dram

Seanslar: 10.30 / 12.30 / 17.30 / 19.30 / 21.30

Film Hakkında: Annem, bir anne kızın hikâyesini konu ediyor. Nazlı, annesinden utanan ve bir an önce ondan kurtulmak isteyen genç bir kızdır. Nazılı’nın annesi ise, kızı için her şeyi yapmaya göze alan, imkansızlıkları mümkün kırmaya çalışan fedakar bir kadındır. Üniversiteyi kazanması ile doğup büyüdüğü köyden, kurtulmak istediği annesinden ayrılan Nazlı, geçen onca yılın ardından annesinin yanına geri dönmeye karar verir.

RAMBO: SON KAN

Vizyon Tarihi: 20 Eylül 2019 (1s 40dk)

Oyuncular: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta

Tür: Aksiyon

Seanslar: 10.30 / 12.30 / 16.30 / 18.30 / 21.00

Film Hakkında: Rambo 5 filminde, eski bir asker olan John Rambo’yu Arizona’daki bir çiftlikte yaşarken yoğun bir şekilde Travma Sonrası Stres Bozukluğu ile baş etmeye çalışırken buluyoruz. Bulabildiği her yerde gündelik iş bulmaya çalışan ve hayatını idame ettirmeye çalışan Rambo, beladan uzak durmaya çabalamaktadır. Ancak günün birinde arkadaşı ve emlak müdürü Maria’dan aldığı haber bu durumu değiştirir. Maria’nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sınırın güneyini dolaşır. Bu görev, Rambo’nun bir insan kaçakçılığı çetesini ortaya çıkarmasıyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal alır. Rambo adaleti sağlamak için üvey kız kardeşi de kaçırılan bir gazeteci ile birlikte çalışmaya başlar. Rambo kaçırılan kızları kurtarmak ve acımasız bir suç liderini dize getirmek için bütün yeteneklerini kullanmak zorundadır…Sylvester Stallone’un başrolünde yer aldığı ikonik seriyi yeniden dirilten yeni devam halkasında yönetmen koltuğunu Adrian Grunberg üstleniyor.

HAYVANAT BAHÇESİ

Vizyon Tarihi: 20 Eylül 2019 (1s 24dk)

Tür: Animasyon

Seanslar: 10.00 / 13.30 / 15.00 /16.30 / 20.30

Film Hakkında: Hayvanat Bahçesi, gezegendeki barışı bozmaya çalışanlarla savaşmak zorunda kalan bir grup hayvanın hikâyesini konu ediyor. İyiler tarafı ile fareler tarafı arasında yapılan ateşkes, tüm gezegene huzur getirir. Hayvanlar gezegeninin barış çağına girmesinden mutlu olanlar kadar olmayanlar da vardır. Kötü niyetli bir fare olan Boo Boo Squeal de yapılan ateşkesten rahatsızdır ve yapılan bu barış antlaşmasını bozmaya kararlıdır. İyiler tarafının kahramanlarından Nuke ve B-52, barış antlaşmasını ihlal etmeye ve savaşı yeniden başlatmaya çalışan Boo Boo’ya karşı gezegeni korumak için zorlu bir mücadeleye girişir. 

KIZ KARDEŞLER

Vizyona giriş tarihi: 13 Eylül 2019 (1s 48dk)

Oyuncular: Cemre Ebuzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir

Tür: Dram

Seanslar: 11.30 / 14.30 /16.50 / 22.00

Film Hakkında: Kız Kardeşler, annelerinin ölümünün ardından farklı yollara savrulmak zorunda kalan üç kız kardeşin hikayesini konu ediyor. Reyhan, Nurhan ve Havva küçük yaşta öksüz kalan üç kız kardeştir. Annelerinin ölümünün ardından kardeşler, kasabaya farklı ailelerin yanına besleme olarak gönderilir. Birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan kardeşler, yeni yaşamlarına uyum sağlamakta epey zorlanır. Kızlar, yanlarında kaldıkları ailelerin yanında tutunamayınca, baba ocağına geri gönderilir. Aradan geçen yılların ardından köylerine dönen kardeşler, yeniden bir araya geldiklerinde kaçtıkları gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

O BÖLÜM 2

Filmin vizyona giriş tarihi: 6 Eylül 2019 (2s 50dk)

Oyuncular: Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain

Tür: Korku

Seanslar: 14.30 / 18.00

Film hakkında: O Bölüm 2, şeytan palyaçonun geri dönmesi ile yirmi yedi yıl sonra yeniden bir araya gelen Ezikler Kulübü üyelerinin hikayesini konu ediyor. Aldığı yenilginin üzerinden geçen yirmi yedi yılın ardından Pennywise, Derry kasabasına geri döner. Ezikler Kulübü’nün üyelerinin her biri bir yana savrulmuş, sadece Mike kasabada yaşamını sürdürmeye devam etmektedir. Mike, tıpkı yıllar önce olduğu gibi insanların ortadan kaybolmaya başlaması sonucu arkadaşlarını kasabaya çağırmaya karar verir. Pennywise’ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinler bir kez daha şeytani palyaço ile karşı karşıyadır. Ancak yıllar sonra bir araya gelen ekibin birbirlerini yeniden tanımaları da bir hayli zor olur. Artık evli bir adam olan Bill ve sevgilisinden şiddet gören Beverly başta olmak üzere, tanıştıklarından bambaşka hayatlar yaşayan eski arkadaşlar, bir kez daha el ele vermek zorunda kalır.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com