Ana sayfa » Yerel » ALTO YÖNETİM KURULU, DEMİR YOLU PROJESİ İLE İLGİLİ, MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ..

ALTO YÖNETİM KURULU, DEMİR YOLU PROJESİ İLE İLGİLİ, MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bu konuda Aliağa Ticaret Odası Yönetiminden şu açıklama yapıldı;

“Odamız Yönetim Kurulu; merkez mahalle muhtarları ile tren yolu projesinin ilçemiz merkezinden geçerken vereceği zararları ve İnönü Caddesinin Çanakkale asfaltına çıkış kavşağının kapatılması ile ilgili sorunların çözümü için bugüne kadar yapılanları ve yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Ertürk; “İnönü Caddesi, Aliağa’da yaşayan halk için ve yarım adada konuşlu firmalarımız için hayati önem taşımaktadır. Bu yolun kapatılıyor olması, firmalarımızın hammadde ve ürün sevkiyatları ile personel transferine olumsuz etki yapmasının yanında , yaşayan insanların eğitim ve sağlık alanlarına ulaşmalarına zarar vermektedir. Bu konunun revize edilmesi konusunda elimizden gelenleri yaptık, yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.

Bölge Mahalle Muhtarlarımız sizlerin de bu konunun çözümü için katkı koymanız gerekmekte bu sorunu birlikte aşmalıyız” dedi.

Bölge Mahalle Muhtarlarımızda bu konu ile ilgili üzerimize düşen görevleri bugünden itibaren güçlü bir şekilde yapmak üzere hareket tarzımızı belirlemek için kendi aramızda stratejilerimizi ve hareket tarzımızı belirleyip sizlerle irtibat halinde olacağız dediler.

Konunun Aliağa’nın menfaatleri çerçevesinde çözüme kavuşturulacağı temennileri ile bilgilendirme toplantısı sonlandırıldı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com