Ana sayfa » Güncel » ALİAĞA’DA KABOTAJ BAYRAMI, YEMEK DAVETİ İLE SON BULDU..

ALİAĞA’DA KABOTAJ BAYRAMI, YEMEK DAVETİ İLE SON BULDU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Aliağa’da akşam yemeği ile son buldu.

Can Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Foça Kaymakamı Ali Çetin, CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Ustaoğlu Cirit, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Yenifoça Jandarma Komando Okulu Komutanı Kıdemli Albay İbrahim Aydın Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Garnizon Komutanı Hava Albay Faruk Altun, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rıfkı Kulaksız, Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Memedali Özkurt, Hakan Şimşek, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli, ALTO Başkanı Ömer Ertürk, ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka, AK Parti, CHP ve İyi Partili meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, Gemi Söküm Sanayicileri ve Sektör temsilcileri katıldı.

İMEAK DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek yaptığı konuşma da sizleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle burada ağırlamaktan onur duyuyorum duyurum, hoşgeldiniz, selamlar getirdiniz dedi. Şimşek konuşmasın bitiminde sektöre uzun yıllarını veren bir çalışana plaket verdi.

Müzik grubunun sevilen parçaları seslendirdiği gecenin temsil ve ağırlama organizasyonunu 3 A Organizasyon firması sahibi Emre Karakaya gerçekleştirdi. Karakaya gecede 400 kişiyi ağırladı. Müzik ve ses sistemleri ise Jest Müzik Hasan Tosun’a aitti..

Gece, havai fişek gösterisiyle devam etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com