Ana sayfa » Güncel » İZMİR’DE, PKK/KCK VE FETÖ’YE OPERASYON. 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA !

İZMİR’DE, PKK/KCK VE FETÖ’YE OPERASYON. 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA !

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla sabah saatlerinde bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyon düzenledi.

Belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda 1 tabanca ve bu tabancaya ait çok sayıda fişek ve örgütsel doküman ile dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerin sorgusunun sürdüğü belirtildi.

FETÖ’YE OPERASYON..

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, sabah saatlerinde FETÖ ile bağlantılarının olduğu belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda emekli 1 albay, 2 ihraç askeri öğrenci, 1 ihraç uzman doktor, 1 örgüte muzahir okullarda çalışmış ihraç öğretmenin de bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

AVUKATA GÖZALTI..

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin emniyet ve adliye süreçlerini raporlayarak örgütün üst kadrolarına bildirdiği öne sürülen ismi açıklanmayan avukatı gözaltına aldı.

İzmir Barosu’na kayıtlı avukatın evinde yapılan aramada yüklü miktarda para bulunduğu belirtildi. Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen avukatın sorgusunun sürdüğü bildirildi..

Kaynak-DHA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com