Ana sayfa » Güncel » ADAR ; “ALİAĞA HALKI DA SENDEN ÖZÜR BEKLİYOR SAYIN DAĞ”

ADAR ; “ALİAĞA HALKI DA SENDEN ÖZÜR BEKLİYOR SAYIN DAĞ”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın Aliağa Millet İttifakının CHP’li Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade’nin evine iftara gitmesine yönelik sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Dağ’a, Ulaşzade’den özür dilemekle erdemlilik gösterdiğini, ancak bunun yeterli olmadığını belirden Adar aynı davranışı Orhan beye oy veren Aliağa’lılardan da özür dilemeyi düşünmüyor musunuz diye sordu.  Adar’ın paylaşımı şöyle;

“Ak partinin İzmir milletvekili Hamza dağ Acemi siyasetçi bunu biliyoruz.

Hadi bu toy siyasetçi hata yapabilir, siz bakmayın kendisinin genel başkan yardımcısı olmasına veya vekil olmasına. Çünkü siyaseti bilmek başka şeydir.


Yalnız bir tane aklı başında bir yöneticide mi yok bu acemi genel başkan yardımcısını uyarsın.

Bu Hamza dağ değilmiydi 31 Mart seçimlerinde İzmir’de millet ittifakının Meclis üyelerini teröristlikle suçlayan. Gazetelere çarşaf çarşaf beyan veren, mal bulmuş mağribi gibi saldıran, kafasına göre konuşan.

Aliağa’da millet ittifakının Meclis üyesi Orhan Ulaşzade’yi haksız ithamlara muhatap kılıp terör örgütü üyeliği ile suçlayan.

Buradan soruyorum Ne oldu Hamza dağ hatamı yaptın ? Terör örgütü üyesi dediğin Orhan Ulaşzade’nin evine kadar gidip özür mü diledin.

Bu işler bu kadar kolay mı ve bu kadar basit mi sayın vekil ? Biz Orhan beyi yeni tanımamıza rağmen adam gibi adam olduğuna, vatan evladı olduğuna şahit olduk. Siz eski partiliniz Orhan beyin vatan evladı olduğunu anlayamadınız mı ?

Sayın vekil Aliağa halkından özür dilemelisiniz Aliağa halkını yanıltığınız için helallik almalısınız. Bu iş sadece Orhan beyin evine gitmekle olmaz.

Not:Siyaset riyakarlık mıdır kıymetli dostlar.

Seçimlerden önce terörist dediğin insanın evine seçimden sonra gidip helallik almak.

Takdiri siz dostlara bırakıyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com