Ana sayfa » Güncel » ASKON İZMİR’DEN, İFTAR PROGRAMI..

ASKON İZMİR’DEN, İFTAR PROGRAMI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Bornova ilçesindeki Birikim Koleji’nde düzenlene iftar yemeğinde konuşan ASKON Genel Başkan Vekili Muhammet Ali Öz, çalışmalarından dolayı İzmir Şubesine teşekkür etti.

Genel merkez olarak Aralık 2018’de genel kurul gerçekleştirdiklerini anımsatan Öz, “Genel merkezimizi yeni bir binaya taşıdık. ASKON TV’yi hizmete aldık. Hem üyelerimizin iş birliği konusunda hem de bizim ASKON camiasının yapmış olduğu faaliyetlerimizi internet üzerinden izleyebiliyoruz. ASKON’u daha iyi ivme kazandırarak ülkemizin güzel sivil toplum kuruluşları içinde nereye oturtabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz.” diye konuştu.

ASKON İzmir Şubesi Başkanı Şerafettin Gücü de yemeğe katılan tüm üyelere teşekkür etti.

ASKON’un Türkiye’de yaşayan insanlardan değil tüm dünyadan sorumlu olduğuna işaret eden Gücü, “Dünyada yaşayan Müslümanların tüm gözleri Türkiye’nin üzerinde. Türkiye’de yaşananları yakinen takip ediyorlar. Yaklaşık bir ay önce Fas’a bir iş gezisi düzenledik. Fas’a gittiğimizde insanlar “Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan” diye bağırıyorlardı. İslam ülkeleri Türkiye’yi bir umut olarak görmekte. Biz de bu ümidi kırmayıp inşallah elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

İftar programına ASKON Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yavuzer, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan ve ASKON üyeleri katıldı..

Kaynak-AA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com