Ana sayfa » Yerel » ACAR, GEÇİCİ GÖREVDEKİ TÜM PERSONELİ KENDİ BİRİMLERİNE GÖNDERDİ..

ACAR, GEÇİCİ GÖREVDEKİ TÜM PERSONELİ KENDİ BİRİMLERİNE GÖNDERDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 2. döneminde bütün belediye birimlerine bir yazı göndererek herkesin daha önce kadrosunun bulunduğu birimlerde çalışması talimatını verdi.

Edinilen bilgiye göre, birim amirlerinden Acar’ın talimatına ilişkin bilgi alan personel ilk anda ne yapacağını şaşırdı. 200 civarında Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü personeli Müdürlük binası önünde toplanıp yeni birimlerini öğrenmeye çalıştı.

DAHA ÖNCE BÜRO YADA BAŞKA BİRİMLERDE ÇALIŞAN 30 PERSONEL, PLAJ TEMİZLİĞİ YAPTI..

Alınan bilgiye göre 15 yılı aşkın bir süreç zarfında kadrosunun bulunduğu birim yerine farklı birimlerde geçici olarak çalışan tüm personele bugün itibariyle asıl birimlerinde çalışmaları talimatı verildi. Bu sabah Engelliler Haftası nedeniyle plajlarda yapılan temizliğe daha önce büro ve başka birimlerde çalışan 30 civarında personel de temizlik işleri elemanı olarak katıldı.

DENETMENLER BELİRLEDİ, ACAR’A SUNDU, ACAR TALİMAT VERDİ..

Aliağa Belediyesinde yaklaşık 1 aydır denetim yapan özel denetmenler kadro yapısına ilişkin bazı saptamalarda bulundu. Birimlerde görev yapan personel sayısına ilişkin belirlemelerde bulunan denetmenler bu belirlemeleri rapor halinde Başkan Acar’a sundu. Acar’da verilen rapor doğrultusunda bir bildiri yayınlayarak geçici olarak başka birimlerde bulunan tüm personelin kendi birimlerinde görevlendirilmesi talimatını verdi, talimat bugün itibariyle uygulamaya konuldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com