Ana sayfa » Kültür-Sanat » ÇİĞLİ BELEDİYESİ SANAT ATÖLYESİ, YIL SONU SERGİSİ..

ÇİĞLİ BELEDİYESİ SANAT ATÖLYESİ, YIL SONU SERGİSİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen “Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi” Çiğli Belediyesi Sergi Salonunda geniş katılımlı törenle açıldı.

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi”nin açılış törenine Çiğli Belediye Başkan Yardımcıları Ali Rıza Koçer, Sevil Boran, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve kursiyerler katıldı. Sanat kursları eğitmeni Martıgül Kalkan tarafından verilen kurslarda kursiyerler yağlı boya resim, naht, ahşap boyama, alimünyum folyo rölyef, seramik, heykel ve güzel sanatlar fakültesi sınavlarına hazırlık kursları aldılar. Kış dönemi kursunu tamamlayan 82 kursiyer belge almaya hak kazandı. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği “Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi” 3 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.

YAZ KURSLARI BAŞLIYOR..Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yaz döneminde ise, güzel sanatlar fakültesi sınavlarına hazırlık, güzel sanatlar lisesi sınavlarına hazırlık, çocuklar için resim kursu (9 yaş ve üzeri), karakalem (yetişkinler için) çalışmaları kursu verilecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com