Ana sayfa » Siyaset » CHP ALİAĞA KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYI ÖMÜR KAZICI’DAN TANITIM TOPLANTISINA DAVET…

CHP ALİAĞA KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYI ÖMÜR KAZICI’DAN TANITIM TOPLANTISINA DAVET…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Ömür Kazıcı 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 13:00’de ilçe binasında kadın üyelere yönelik aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. Kazıcı’nın bununla ilgili yaptığı duyuru şöyle:

“Bizler, Aliağa’daki kadınlarımızla el ele vererek, kadınların eşit temsil edildiği demokratik ve laik bir Türkiye’yi yeniden inşa etmeye Cumhuriyet Halk Partisi olarak kararlıyız. Halkımızın egemenlik hakkını savunacağız.

Bunun için de yol haritamız hazır. Bütüncül, üreterek, çoğulcu ve katılımcı demokrasiyi tesis edeceğiz. Temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, düşüncelerin özgürce ifade edildiği, din ve vicdan özgürlüğünün, basın özgürlüğünün, kadın haklarının, çocuk haklarının ve çevre haklarının tam anlamıyla güvence altına alındığı özgürlükçü bir sistemi kadınlar olarak inşa edeceğiz.

Kadınlarımız için Haydi Aliağa diyoruz. 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 13:00’de ilçe binamızda kadın üyelerimizle aday tanıtım toplantısı yapılacaktır. Tüm üyelerimizin katılımını bekleriz.

Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın eşitlik mücadelemiz!…”

Ömür Kazıcı-Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com